x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casa cu arhitectura de inspiratie americana

Casa cu arhitectura de inspiratie americana

de Georgiana Teodorescu    |    09 Mar 2006   •   00:00
Casa cu arhitectura de inspiratie americana
PROIECT DE CASA
Din imbinarea armonioasa a clasicului cu modernul si dintr-un studiu aprofundat al necesitatilor unei familii obisnuite s-a nascut aceasta locuinta ce se poate realiza la rosu cu aproximativ 50.000 de euro

Aceasta casa a fost conceputa pentru o familie de patru persoane pe un teren aproape plat dintr-o comuna din apropierea Bucurestiului. Lotul detinut de proprietari este marginit de doua strazi si are dimensiuni generoase (2.140 mp). Au fost prevazute doua accese catre curte: unul dinspre strada principala si unul dinspre drumul de servitute (unde se intra catre cele doua garaje ale casei).

Arhitectura cladirii imbina armonios stilul clasic cu cel modern, avand la baza elemente tipice arhitecturii americane: finisaje, volumetrie, distribuirea functionala la interior etc. Accesul principal in casa se face printr-o intrare impunatoare puternic subliniata de stalpii placati cu caramida aparenta dispusi simetric pe fatada principala.

Constructia este desfasurata pe doua niveluri, parter si etaj. La interior, toate camerele sunt decomandate, dispuse radial in jurul holului central.

Structura constructiei este din zidarie portanta cu samburi, centuri si plansee din BA. Acoperisul este pe sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla trasa profilata. Incalzirea se face cu centrala termica pozitionata la parter.

In curte a fost prevazuta o piscina de dimensiuni medii.

PRET
50.000 euro la rosu, recomandat de arhitect
Proiect conceput de arhitectul Florin Tenescu si arhitectul Cristi Repezis.
Tel.: 0722.16.10.67

×