x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casa cu organizare interioara aparte

Casa cu organizare interioara aparte

12 Ian 2006   •   00:00
Casa cu organizare interioara aparte
PROIECT DE CASA
Forme curbe, planuri inclinate, linii drepte, riguroase sunt elemente ce se impletesc armonios in arhitectura acestei case de oras

In proiectarea acestei case s-a urmarit incadrarea noii constructii in conditiile urbane existente: respectarea aliniamentului la strada si lipirea de calcanul de la vecini si incadrarea in regimul de inaltime specific zonei rezindentiale conform Planului Urbanistic.

Cladirea se intinde pe trei niveluri, demisol, parter si etaj.

ORGANIZAREA INTERIOARA

Distributia si organizarea spatiilor au fost facute intr-o maniera aparte care da o nota de personalitate locuintei si care este in conformitate cu cerintele si dorintele beneficiarilor. Livingul este desfasurat pe doua niveluri cu scara deschisa si cu zona de supanta la etaj. Parterul este flexibil si deschis, ce permite comunicarea spatiilor intre ele.

Organizarea spatiilor permite acces direct atat din strada principala, prin vestibul si living, cat si din strada secundara, printr-un hol de acces secundar in legatura cu garajul. Realizarea etajului este de tip mansardat, obtinandu-se astfel o luminare particulara si speciala a incaperilor respective. Terasa exterioara este acoperita in legatura atat cu spatiul casei, cat si cu spatiul exterior al gradinii (realizarea de vitrare a peretilor de la living in acest sens).

VOLUMETRIA

Rezolvare volumetrica de ansamblu prin jocul formelor geometrice si al diferitelor materiale, cat si prin alternanta zonelor de plin si gol; realizarea volumelor in concordanta cu distributia spatiilor interioare, creandu-se astfel o legatura nemijlocita intre expresia spatiului interior si imaginea exterioara.

PRET
89.900 euro la rosu, recomandat de arhitect

Proiect conceput de arhitect Iuliana Bucurescu tel.: 0722.920.157
×