x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casa de vacanta in stil austriac

Casa de vacanta in stil austriac

de Georgiana Teodorescu    |    23 Mar 2006   •   00:00
Casa de vacanta in stil austriac

Aceasta casa este proiectata in jurul ideii de confort si de aceea tot ceea ce ofera este gandit sa relaxeze si sa usureze activitatile zilnice. Vila are ca suprafata totala desfasurata 150 mp.

PROIECT DE CASA
Aceasta casa este proiectata in jurul ideii de confort si de aceea tot ceea ce ofera este gandit sa relaxeze si sa usureze activitatile zilnice. Vila are ca suprafata totala desfasurata 150 mp. La parter se afla zona de zi cu livingul, diningul si bucataria care sunt in relatie directa, departajarea fiind realizata prin finisaje si dispunerea mobilierului specific. Livingul se deschide catre o terasa de 73,73 mp. Tot la parter, in legatura cu baia si precedat de un vestibul, se mai afla si un dormitor. Etajul cumuleaza exclusiv functiunile nocturne, impresionand prin atmosfera reconfortanta obtinuta din structurarea partiului, folosirea lucarnelor, balcoanelor, ajungandu-se prin jocul de lumina si culoare la o atmosfera calda si intima.

CARACTERISTICI

Arhitectura imprumuta linii si elemente specifice caselor satului austriac. Locuinta adopta, atat in amenajarea sa exterioara cat si in cea interioara, elemente si materiale rustice (lemn si piatra naturala). Structura cladirii este de zidarie portanta cu samburi de beton armat. Acoperisul este de sarpanta de lemn cu invelitoare de tabla ondulata.

Terenul pe care este amplasata locuinta are dimensiuni apreciabile (1.000 mp), permitand realizarea decorului exterior dorit. Prin retragerea mare de la strada, s-a creat un spatiu frontal care, amenajat cu gazon, arbusti si flori, constituie o prima zona de agrement si relaxare.

30.000 euro la rosu, recomandat de arhitect
Proiect realizat de arhitect Constantin Burca
telefon 0723.405.394

IN ATENTIA ARHITECTILOR

Jurnalul National, prin suplimentul Jurnalul Casei mele, este partener media al Anualei de Arhitectura a Municipiului Bucuresti, editia 2006. Venim in sprijinul arhitectilor inclusiv prin rubrica "Proiect de casa", in care ii invitam sa isi prezinte propunerile. Astfel, proiectele pot aparea in acest format in paginile suplimentului. Pentru detalii ne puteti scrie la adresele de e-mail jcm@jurnalul.ro sau georgiana.teodorescu@jurnalul.ro .
×