x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casă de vacanţă pe malul lacului Snagov

Casă de vacanţă pe malul lacului Snagov

16 Aug 2007   •   00:00

Casa prezentată este amplasată pe un teren de 500 mp care se află in zona lacului Snagov, avănd o suprafaţă desfăşurată de 162 mp fără terase.

Casa prezentată este amplasată pe un teren de 500 mp care se află in zona lacului Snagov, avănd o suprafaţă desfăşurată de 162 mp fără terase.

Imobilul se desfăşoară pe două niveluri, din care ultimul este retras, deschizănd deasupra livingului o terasă deosebit de generoasă ce oferă privelişti ample ale imprejurimilor. Accesul in casă se face pe latura lungă, printr-un hol vitrat ce face legătura cu zona de zi deschisă spre curte. Livingul inglobează in el spaţii precum bucătăria şi locul de luat masa, acestea fiind delimitate doar prin mobilier. Dormitorul matrimonial are o amplasare inedită, accesul in el făcăndu-se direct din living prin două uşi glisante. El beneficiază de un dressing şi o baie matrimonială. De pe latura lungă a livingului se poate ieşi pe o terasă generoasă placată cu lemn, ideală pentru relaxare sau barbeque. Pe scara elegantă intr-o singură rampă, din holul intrării se ajunge la etaj intr-un spaţiu privilegiat. Lumina naturală ce pătrunde aici prin luminator şi peretele vitrat dau spaţiului de hobby o atmosferă caldă şi imbietoare de loisir. Dormitorul oaspeţilor este orientat către zona ce primeşte cea mai multă lumină, camera beneficiind la răndul ei de o baie şi un dressing propriu. In timp ce dormitorul matrimonial se deschide către living, cel al oaspeţilor se bucură de terasa ce acoperă livingul.

Date tehnice

Structura de rezistenţă a casei este constituită din stălpi şi grinzi de beton armat, inchiderile exterioare din zidărie de cărămidă eficientă cu goluri, compartimentările interioare din gipscarton pe structura lui specifică, acoperirea este in intregime in terasă, respectăndu-se metodele de termoizolare şi hidroizolare.

12 euro/mp

Preţ pentru proiectare de arhitectură

Proiect conceput de arhitecţii Simina Dimcea, Răzvan Ştefănescu

Către arhitecţi

Jurnalul Naţional, prin suplimentul Jurnalul casei mele, vine in sprijinul arhitecţilor prin rubrica "Proiect de casă", in care ii invităm să işi prezinte propunerile. Astfel, proiectele pot apărea in acest format in paginile suplimentului.

Pentru detalii ne puteţi scrie la adresa de e-mail georgiana.teodorescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: proiect de casă