x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Casa pentru trei generatii

Casa pentru trei generatii

de Georgiana Teodorescu    |    02 Mar 2006   •   00:00
Casa pentru trei generatii
Acest proiect a fost gandit pentru o familie cu doi copii si o familie de batrani. Terenul detinut de proprietar este de 1.000 mp si nu impune arhitecturii nici un fel de restrictii, permitand o organizare lejera a spatiilor functionale. Forma lui este dreptunghiulara si are deschidere la strada de 30,00 mp.

DETALII TEHNICE


Structura cladirii este pe cadre din beton armat cu pereti din zidarie din caramida poroterm. Fatadele sunt finisate cu tencuiala texturata colorata si placaj de piatra naturala.

Tamplaria exterioara este din lemn stratificat cu geam termopan. Acoperisul este pe sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla. Apa calda si incalzirea vor fi furnizate de o centrala termica.

ORGANIZAREA SPATIILOR


Casa este organizata pe doua niveluri, parter si mansarda. Astfel, parterul, cu scara de acces spre etaj, cuprinde functiunile de birou, bucatarie, dinning, living cu iesire pe terasa, grup sanitar si o garsoniera. La mansarda sunt doua dormitoare pentru copii, dormitor matrimonial cu dressing si baie, un grup sanitar pentru copii, un spatiu pentru hobby si o spalatorie. In curte este prevazut un loc de parcare acoperit pentru trei masini si un barbeque.

Casa are o suprafata desfasurata de 380,96 mp si o amprenta la sol de 193,32 mp.

In proiect a fost prezentata si o propunere de mobilare, conform cerintelor proprietarilor.

63.239 euro
la rosu, recomandat de arhitect

Proiect conceput de arhitect Cristian Repezis si arhitect Bogdan Gavrila

×