x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa CityMall: 48% distractie, 52% magazine

CityMall: 48% distractie, 52% magazine

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    27 Oct 2005   •   00:00
CityMall: 48% distractie, 52% magazine

AFLA CE E NOU
CityMall, cel mai nou centru comercial din Bucuresti, si-a facut intrarea in peisajul orasului sambata, 22 octombrie, intr-o zi dedicata exclusiv publicului larg.
AFLA CE E NOU
CityMall, cel mai nou centru comercial din Bucuresti, si-a facut intrarea in peisajul orasului sambata, 22 octombrie, intr-o zi dedicata exclusiv publicului larg. In aceasta zi, cei prezenti au avut parte de concerte, acrobatii, dans, numere de pantomima si distractie din plin.

Structurat pe opt niveluri: trei subterane, parter si patru etaje destinate distractiei in diferite forme, noul centru comercial este pozitionat avantajos, chiar in poarta spre centru a Sectorului 4.

Cladirea CityMall-ului este una de referinta in sectorul comercial atat din punct de vedere structural, cat si estetic. Arhitectul principal al beneficiarului Matius Ichim, alaturi de o echipa profesionista de designeri, arhitecti si ingineri, prin alegerile atente ale unor finisaje de calitate superioara, au dat o infatisare mai mult decat placuta cladirii.

O statistica avand drept criteriu numarul de magazine infatiseaza ca 48% dintre acestea sunt destinate distractiei, iar restul de 52%, magazinelor si serviciilor utile.

Proiectul CityMall este unul foarte ambitios incluzand numeroase idei puse in practica pentru a face din acest spatiu unul care sa includa intreaga viata a unui oras.

CONMOB - Cluj-Napoca 2005


Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Expo Transilvania SA Cluj-Napoca si Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza, in perioada 2-6 noiembrie 2005, cea de-a 9-a editie a Targului National pentru contractari de mobila, componente si accesorii CONMOB, cel mai important eveniment de profil din Transilvania si al doilea din Romania. Targul se va desfasura in incinta Centrului Expozitional din Cluj-Napoca si va expune urmatoarele categorii de produse:
- mobilier de toate felurile;
- elemente de mobila;
- feronerii si accesorii pentru industria de mobila;
- articole pentru amenajari interioare;
- literatura de specialitate.

Interesul sporit pentru aceasta manifestare vorbeste de la sine despre calitatea produselor expuse. Astfel, dinamica ascendenta a fost evident marcata de editia din primavara 2005 (targul are o frecventa bianuala) - editie-record, care a reunit 100 de firme, pe o suprafata de 3.200 mp net. Faptul ca a reusit sa castige interesul atator firme de profil si al unui public avizat - editia de primavara a fost vizitata de peste 11.000 de persoane - spune multe si creeaza asteptari de la aceasta a 9-a editie. Targul va putea fi vizitat intre orele 10:00 si 18:00, cu exceptia ultimei zile, cand programul de vizitare se va incheia la ora 14:00.

×