x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Concursul Design of Eastern Europe

Concursul Design of Eastern Europe

29 Sep 2005   •   00:00
Concursul Design of Eastern Europe

Designeri din estul si centrul Europei sunt invitati sa participe la un proiect de expozitie, lucrarile urmand a fi expuse in marile muzee ale lumii, in 2006. Scopul proiectului este acela de a ilustra noile idei si tendinte care se dezvolta in tarile din estul Europei, tari cu potential, dar inca insuficient cunoscute, cu privire la baza lor culturala si dezvoltarea designului.

Scopul proiectului este crearea unei expozitii unice a lucrarilor contemporane relevante, in toate domeniile creatiei tridimensionale.

Se pot inscrie designeri independenti sau studenti. Nu este necesara experienta anterioara sau studii de specialitate in domeniul designului. Participantii pot avea orice varsta si se pot inscrie ca persoane individuale sau ca grup. Se pot inscrie participanti din urmatoarele tari: Albania, Belarus, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Moldova, Macedonia,Polonia, Romania, Serbia, Muntenegru, Slovacia, Slovenia si Ucraina. Inscrierea se realizeaza online la adresa www.eastdesign.org. Termen-limita pentru inscriere: 31 octombrie 2005.

Speram ca la acest concurs sa se inscrie multi dintre tinerii designeri romani, in special cei care si-au demonstrat talentul la concursul national de avangarda din cadrul BIFE 2005, organizat cu sprijinul Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania



designer Adrian Florin Popescu
Scaun reuniune


designer Diana Ostafciuc
Mobilier pentru sufragerie
×