x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Criză, dar nu chiar

Criză, dar nu chiar

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    29 Ian 2009   •   00:00

Panica este starea care "ne paşte" pe toţi dacă mai stăm mult să ne gândim cu groază la criza asta, de care ai impresia (doar) de la o vreme că te loveşti la tot pasul!



Pe o piaţă imaginară şi concurenţială a discuţiilor, subiectul cu pricina ar putea, cu brio chiar, să deţină monopolul! Trist este că şi felia aceea, atât de subţire, de­dicată sectorului de întâlniri amicale, din timpul liber, tinde să fie monopolizată de acest subiect de tristă pomenire. Este semn de responsabilitate să gândeşti la o problemă apărută într-un moment sau altul al vieţii tale! Numai că e musai să o faci raţional, în cunoştinţă de cauză.

După cum viaţa ne cere să ne adaptăm situaţiilor de tot felul, haideţi să încercăm şi noi să speculăm momentul, să încercăm să profităm de toată treaba asta, şi să trecem cu optimism şi înţelegere peste.

Una dintre soluţiile propuse de noi este ca fiecare dintre alegerile financiare pe care le aveţi de susţinut să fie foarte bine documentată. Mai mult timp, aşadar, destinat informării! Să reuşiţi să achiziţionaţi lucrurile care vă trebuie şi vă plac pe perioada crizei este mare lucru. Aveţi la dispoziţie Jurnalul casei pentru o informare de ultimă oră cu privire la cele mai noi şi surprinzătoare soluţii destinate căminului.

În numărul de astăzi încercăm să vă delectăm cu subiecte despre: plăci texturate, flori de interior în tendinţe, cărţi de profil, noutăţi din domeniul electronicelor şi electrocasnicelor şi poveşti despre case şi grădini. 

O prezentare detaliată a texturilor de plăci ceramice pe care piaţa le oferă la acest moment într-o mare varietate: metale, pietre, marmură, lemn, ca­tifea, chiar şi împletitură de lână, şi încă multe altele. Florile pot să aducă multă bucurie şi căldura unui interior. Dacă v-aţi gândit să apelaţi la ele pentru a vă decora căminul, o să descoperiţi că în acest an, în centrul atenţiei sunt florile albe şi plantele decorative. Pentru că da, chiar şi privitor la acestea, există trenduri!

"Mulţumiţi-vă cu mai puţin. Şi asiguraţi-vă că aveţi cu adevărat nevoie de ceea ce cumpăraţi. Cred că este esenţial să cosumăm cu măsură!", este ceea ce îndeamnă designerul Karim Rashid în cartea recent lansată, Design Your Self.

Brandurile de electrocasnice ne propun noi opţiuni pentru produsele lor, opţiuni adaptate pentru un consum redus de energie.

Avem şi poveşti frumoase în paginile noastre: povestea unei amenajări interesante descoperită într-o clădire eclectică aflată pe una dintre străzile obişnuite ale Bucureştiului nostru, povestea unei construcţii celebre - Casa Mila a lui Antonio Gaudi. Şi nu numai...

×
Subiecte în articol: editorial