x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cum se organizează o înmormântare în Bucuresti

Cum se organizează o înmormântare în Bucuresti

11 Iun 2021   •   10:49
Cum se organizează o înmormântare în Bucuresti

Momentul trecerii în neființă a unei persoane dragi este greu, de multe ori chiar traumatizant. Nimic nu poate alina definitiv durerea resimțită, însă există câteva lucruri care te pot ajuta să treci mai ușor peste clipele acestea dificile, lucruri ce pot fi îndeplinite doar de o echipă de profesioniști care știe exact cum să le gestioneze: echipa casei funerare Anima.

Atenția înseamnă respect

Casa funerară Anima dispune de spații specializate în care corpul persoanei trecute în neființă este tratat cu maximă atenție și respect. Acesta este igienizat și îmbălsămat astfel încât momentul deteriorării să fie întârziat cât mai mult cu putință. Apoi corpul este cosmetizat astfel încât la ultima întâlnire răposatul să arate liniștea și pacea pe care sigur dorești să o simtă în viața de apoi. 

După pregătirea corpului, acesta este îmbrăcat și așezat în sicriul ales de tine, accesorizat după obiceiurile locului. Dacă alegi ca răposatul să fie îmbălsămat, corpul va fi așezat într-un sicriu special destinat acestei proceduri. 

Bugetul tău este bugetul nostru

Pregătirea celui trecut în neființă este o parte importantă a ultimelor sale clipe pe Pământ, însă de multe ori aceasta trece pe plan secund datorită grijilor financiare. Dacă alegi să apelezi la Anima Funerare, aspectul material va fi ultima ta preocupare. Catalogul nostru variat de servicii funerare complete in Bucuresti îți permite să alegi pachetul ideal pentru tine, indiferent de cât de mare sau de mic este bugetul de care dispui. 

Pentru cei ce trebuie să se încadreze într-un buget restrâns avem Pachetul Standard, prin care asigurăm toate cele necesare bunei desfășurări a înmormântării, dar și o parte din banii ce revin familiei prin ajutorul de înmormântare. În timp ce pentru cei ce își doresc o mai mare atenție la detalii am creat Pachetul Complet, ce poate fi achitat integral din ajutorul de înmormântare și care include și cele necesare pentru parastas și pomeniri. 

Bineînțeles, pentru că știm că cel mai adesea cei ce apelează la noi pierd persoane mai în vârstă din familie, avem un pachet destinat pensionarilor. Acesta este aproape la fel de complex ca și Pachetul Complet, însă păstrează o parte din ajutorul de înmormântare pentru nevoile familiei. 

În portofoliul nostru există și pachete pentru persoanele care nu au neapărat un buget, iar la nevoie încercăm să solicităm orice fel de cerere primită, pachetele putând fi personalizate. 

Cât despre actele necesare pentru obținerea ajutorului de înmormântare, de acest aspect se va ocupa tot personalul specializat al casei noastre funerare astfel încât tu să fii scutit de durerile de cap ce vin odată cu birocrația. 

Suntem alături de tine până la capăt

Nu doar că ne ocupăm de partea birocratică a obținerii ajutorului de înmormântare și de corpul neînsuflețit, ci suntem alături de tine până la încheierea înmormântării. Îți asigurăm sala unde va avea loc privegherea și transportăm sicriul până la locul de veci. Îți oferim o varietate de jerbe și coroane pentru a-ți aduce un ultim omagiu și, dacă alegi să te bazezi pe noi, pregătim pachetele pentru parastas. 

Nu uita, nu ai de ce să treci singur prin momentele dificile. Experții de la Anima sunt pregătiți să îți asigure tot sprijinul de care ai nevoie.

×