x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cum sporeşti siguranţa casei tale cu produsele Nita

Cum sporeşti siguranţa casei tale cu produsele Nita

06 Dec 2022   •   15:32
Cum sporeşti siguranţa casei tale cu produsele Nita

Spaţiul casnic reprezintă zona în care doreşti să te simţi în siguranţă, din toate punctele de vedere. Din acest motiv, atunci când îţi achiziţionezi sau îţi construieşti casa, încerci să acorzi atenţia necesară fiecărui aspect, de la calitatea clădirii şi caracteristicile acesteia, până la măsurile de securitate şi protecţie.

Securitatea casei tale

Evoluţia tehnologică oferă fiecăruia dintre noi posibilitatea de a beneficia de cele mai performante sisteme de supraveghere video şi audio, în vederea menţinerii controlului asupra securităţii casei. Corpurile de iluminat şi funcţiile acestora sunt parte integrantă a sistemului de securitate a unei case, astfel că alegând becuri inteligente pentru a asigura acces vizual unui perimetru, reprezintă una dintre cele mai bune alegeri. Becurile inteligente tip LED oferite de Nita, te vor ajuta să montezi un sistem de iluminat inteligent, având posibilitatea de a programa prin intermediul aplicaţiei instalată pe un device, dinamica luminii atât ziua, cât şi noaptea, atunci când o lumină aprinsă poate îndepărta un eventual infractor.

 

Avantajele unei case inteligente

Conceptul de smart home acoperă multe paliere, astfel că atunci când vrei să ai o casă în care toate dispozitivele tehnologice comunică între ele şi lucrează împreună, va fi esenţial să faci o reconfigurare a instalaţiilor electrice şi să îţi asiguri acces la o reţea wireless. În acest mod obţii confort şi un nivel de trai ridicat, însă sporeşti şi securitatea casei şi a familiei tale. Posibilitatea oferită de iluminatul inteligent, de a controla de la distanţă oprirea şi pornirea unui bec inteligent, reglarea intensităţii luminii şi a fluxului, pot fi decisive atunci când vrei să ţii la distanţă riscul producerii unei intrări prin efracţie. Fie că pleci în concediu şi doreşti să programezi luminile să se aprindă seara pentru a da senzaţia că este cineva în casă, fie că doreşti să aprinzi o lumină în zona de jos a casei, înainte de a coborî, conceptul de smart home îţi oferă posibilitatea de a avea aceste facilităţi.

 

Consumul controlat de electricitate

Dacă ai decis să conduci o maşină electrică, deja ştii cât de important este să ai acces la statii incarcare masini electrice sigure şi performante. Nita îţi oferă posibilitatea de a procura pentru maşina ta staţia de încărcare pentru maşinile electrice potrivită exact bateriei tale. Te asiguri astfel că vei consuma curent la preţ de consumator casnic, o poţi folosi pe durata nopţii, la un cost moderat şi eşti asigurat că foloseşti un dispozitiv sigur, care nu te expune riscului producerii unui scurt circuit, contribuind astfel la sporirea securităţii casei şi curţii tale.

×