x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cutiile postale din holurile blocurilor

Cutiile postale din holurile blocurilor

de Catiusa Ivanov    |    16 Mar 2006   •   00:00
Cutiile postale din holurile blocurilor
INVESTESTE INTELIGENT
Aspectul lor este ca o carte de vizita pentru locatari

Atunci cand intri pentru prima oara intr-un bloc iti dai seama ce fel de oameni locuiesc acolo dupa felul in care arata bunurile lor colective. Desi tehnologia a evoluat si oamenii nu prea mai primesc scrisori, poate doar fluturasi publicitari, cutia postala a ramas un fel de emblema a locuitorilor blocului. Pacat insa ca locatarii nu prea se gandesc la acest aspect. Daca verifici la intamplare cateva blocuri vei constata ca grupul de cutii sunt ponosite, stricate sau lipsesc.

Noi am cautat si am gasit pentru dumneavoastra cativa producatori si distribuitori de cutii postale colective. De la ei am aflat pretul, durata de executie si modelele care va sunt puse la dispozitie.

CE PUTETI COMANDA?


Oferta este bogata. Producatorii pun la dispozitie atat modele standard cat si modele particulare, executate la cererea clientului. Materialul din care sunt facute este tabla decapata de grosime variabila (0.6-0.8), gri, alba sau maro, lovita de ciocan sau imitatie. Bineinteles, in cazul in care nu va plac aceste culori puteti opta dumneavoastra pentru o alta culoare.

Pentru clientii cu gusturi alese si buzunar mai gros exista si cutii postale din inox sau importate din Germania. Dimensiunile cutiilor si numarul casutelor este executat dupa nevoile dumneavoastra, in functie de spatiul de care dispuneti si de numarul locatarilor.

CAT DUREAZA?


Termenul in care veti obtine comanda este de aproximativ o luna, insa acest termen depinde in general de numarul comenzilor pe care le are de onorat firma de la care comandati sau daca sunt importate sau fabricate de catre furnizor ori producator.

CAT COSTA?


Pretul depinde de modelul ales, de dimensiuni si de materialul din care acestea sunt executate. Oricum nu sunt preturi exorbitante.

Costul unui exponat obisnuit (produs in Romania si executat din tabla, 18-19 compartimente) este de aproximativ 30 RON. Pentru cele importate din Germania sau din inox, pretul este mai ridicat, aproximativ 30 euro, cutia individuala.

Acum ca stiti de unde va puteti achizitiona o cutie postala si cat costa, speram sa vedem mai multe cutii postale frumoase.
De asemenea, poate fi o carte de vizita foarte buna pentru cei care doresc sa-si vanda apartamentul.
Clientii trag concluzia ca vor cumpara o locuinta intr-un bloc civilizat.

Transportul, de obicei nu este oferit de firma de la care comandati, insa, daca este un caz mai deosebit sau o comanda mai mare puteti cere acest lucru contra cost.
Iata cateva firme de la care puteti comanda cutii postale:
  • Grupul Industrial Titan Bucuresti;
  • Juro Cluj-Napoca;
  • Metalocasnica Bucuresti;
  • Premet Sighisoara
  • ×