x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa De ce este utilă folia cu bule și unde se folosește?

De ce este utilă folia cu bule și unde se folosește?

06 Dec 2022   •   17:48
De ce este utilă folia cu bule și unde se folosește?
Sursa foto: freepik

Folia cu bule este unul dintre cele mai utilizate materiale când vine vorba despre împachetarea bunurilor în vederea protejării lor pe timpul depozitării și transportului. Știai că folia cu bule a fost inventată la sfârșitul anilor ‘50? Încă din primii ani ai utilizării sale, a fost extrem de populară nu doar datorită modului în care protejează produsele, ci și datorită faptului că este considerată un produs distractiv și … destresant. Toți oamenii, de la mic la mare, adoră să spargă folii cu bule și probabil că și tu faci acest lucru. În cele ce urmează, îți vom spune tot ce trebuie să știi despre folia cu bule: când este utilă și de ce este atât de eficientă!

Despre folia cu bule

Folia cu bule este foarte ușoară, însă în același timp puternică, reușind să protejeze cu succes orice tip de bunuri, inclusiv cele fragile precum sticla. O poți utiliza pentru a securiza coletele pe care le trimiți clienților, indiferent de specificul acestora.

Pentru a produce folii cu bule, este nevoie de rășină sub formă de mărgele sau boabe de orez. Sunt utilizate amestecuri de rășină pentru a transforma acest material în folia cu bule bine cunoscută. Rășină este topită, iar apoi este turnată și aplatizată. După ce a fost aplatizată, iar grosimea necesară este obținută, folia va trece prin role cu găuri mici. Pe măsură ce folia avansează pe banda de producția, aerul este absorbit de către aceasta. Apoi, ultimul pas este acoperirea bulelor cu un alt strat, care le va sigila. În cele din urmă, uriașa folie este tăiată la dimensiunile potrivite.

Plicuri cu bule sau antișoc

Foliile cu bule pot fi utilizate cu succes pentru ambalarea bunurilor ce urmează a fi expediate, ca materiale de umplutură pentru colete și mai pot fi folosite pentru căptușirea plicurilor de corespondență. Astfel, se va asigura un mediu perfect, care va proteja anumite acte sau bunuri destul de mici ori înguste, cum ar fi o mică ramă foto, o carte și așa mai departe.

Este important să alegi soluțiile de ambalare ce se potrivesc cel mai bine afacerii tale, astfel încât clienții să fie mulțumiți și să minimizezi pierderile cauzate de ambalarea necalitativă a bunurilor comercializate.

Comanda plicuri cu bule sau antisoc pentru afacerea ta, de la ROGRI. De asemenea, vei mai putea achiziționa și folii cu bule, dar și alte materiale perfecte pentru ambalarea și protejarea bunurilor pe care le comercializezi. Toate acestea au un preț excelent și le vei primi în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii, întrucât este important ca afacerea ta să nu ia pauză din cauză că ai rămas fără materiale pentru împachetat.

Intră pe site-ul ROGRI și alege-ți preferatele când vine vorba despre materiale pentru ambalarea și livrarea comenzilor. În plus, la anumite praguri ale comenzilor, vei primi și discounturi semnificative.

 

×