x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Decoratiuni de interior la Art Decoronica

Decoratiuni de interior la Art Decoronica

16 Mar 2006   •   00:00
Decoratiuni de interior la Art Decoronica
AFLA CE E NOU
Pe strada Batistei la nr 16, am descoperit un loc interesant, ticsit cu decoratiuni interioare. Se numeste Art Decoronica si se face remarcat prin formatul de prezentare altfel, fata de cel consacrat deja pentru un magazin. Nu vezi produse expuse pe rafturi, ci ai senzatia mai degraba ca ai gresit adresa si ca ai intrat in casa de om! Asta pentru ca magazinul este gandit intocmai ca o casa eleganta, aranjata cu gust, din care clientul isi alege produsele, parte a decorului interior. In aceste conditii, magazinul poate fi considerat si o buna sursa de inspiratie legata de locul si modul "de asortare" a obiectului pe care-l doresti in ambient. Oferta este orientata catre clasic, un stil de amenajare mereu la moda, si acopera urmatoarele categorii: obiecte de arta, decoratiuni interioare si cadouri.

Firma are o colaborare permanenta cu artisti care isi promoveaza lucrarile prin galeria Art Decoronica. Printre acestia se numara: Mihaela Cherciu, Adina Cioran, Elena Cristea, Mihail Gavril, Dana Marinescu, Nicolae Moldovan, Marian Nacu, Carmen Nistorescu, Carmen Paraschivescu, Oana Pop, Svetlana Utto. Asta inseamna ca daca va doriti un model deosebit ca si colorit, model sau dimensiuni, acesta poate fi comandat. Magazinul ofera si un serviciu special de consultanta, prin specialisti: arhitecti, designeri, artisti plastici, pentru amenajarea interioarelor. Un amanunt, care face insa multe diferente, este faptul ca aici puteti gasi obiecte, tablouri si accesorii unicat!

CERAMICA INSPIRATA DE VIATA BIOLOGICA


Aceste forme sa le numim "necunoscute", pentru ca nu au corespondent in realitate, sunt creatii ale artistei Chris Garofalo, un nume in arta prelucrarii ceramicii cunoscut si apreciat in America si nu numai. Sunt forme inspirate doar, din cartile de stiinte ale naturii si din alte materiale care studiaza fosile, scoici sau creaturi ale marii. Creatiile sale, depasesc granitele lumii naturale , aparandu-ne ca niste forme marine si terestre in acelasi timp.

×