x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Expozitie pentru primarii

Expozitie pentru primarii

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    24 Noi 2005   •   00:00
Expozitie pentru primarii
AFLA CE E NOU
Prima expozitie si conferinta adresata constructiilor civile si salubritatii - TOWNS Brasov

Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Romana de Salubritate, ARACO - Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii si Expo24 organizeaza in perioada 23-25 noiembrie 2005, in cadrul Salii Universitatii Brasov, prima editie a evenimentului TOWNS. Parteneri media ai evenimentului sunt: Adisan System, Kiss Fm, Agenda Constructiilor si Inex Magazin.

Evenimentul este conceput ca o manifestare formata din doua principale sectiuni: expozitia adresata primariilor din intreaga tara, avand ca tematica materialele si utilajele de constructii, salubritate - produse si servicii, semnalizare rutiera si conferinte tematice.

Prin acest proiect se urmareste mijlocirea contactelor dintre primarii (departamentele care se ocupa de administrarea oraselor) si firmele din domeniul care intereseaza conducerea oraselor si realizarea contactelor dintre firmele expozante si potentialii clienti ai acestora.

In ceea ce priveste constructiile, firmele expozante prezinta:
- finisaje interioare si exterioare;
- tamplarie si vitraje;
- masini si echipamente, scule si dispozitive;
- structuri si protectia constructiilor civile si industriale, drumuri si poduri;
- servicii (consultanta si proiectare, SOFT specializat, asociatii profesionale si reviste de specialitate).

Firmele din domeniul salubritatii vin sa prezinte:
- echipamente si tehnologii complete de salubritate urbana;
- echipamente, tehnologii, vehicule pentru colectarea, transportul si reciclarea gunoiului si deseurilor menajere, pentru curatirea si intretinerea strazilor si spatiilor verzi;
- sisteme, echipamente si tehnologii pentru protectia mediului;
- containere, pubele pentru gunoi;
- resurse de energie neconventionala;
- deratizare, dezinfectie, dezinsectie;
- servicii de curatenie si intretinere.

In perioada 23-25 noiembrie se desfasoara si Conferinta Anuala a Operatorilor de Salubritate.
Zile dedicate:
  • Ziua constructiilor: 23.11
  • Ziua semnalizarii rutiere: 24.11
  • Ziua salubritatii: 25.11
    Programul de vizitare este: 10:00-18:00
    Informatii suplimentare pe site-ul www.expo24.ro/towns
  • RELANSARE MAGAZIN DOMO


    Aflat intr-un proces de rebranding Domo, a relansat, sub conceptul "Ne-am innoit. Vino sa ne vezi!", magazinul din complexul Bucur Obor, un loc traditional pentru cumparaturi, in plin centrul Capitalei. Noul magazin DOMO, al 11-lea magazin din Bucuresti, are o suprafata de aproximativ 600 mp si ofera peste 3.000 de articole electrocasnice, electronice, computere, telefoane, muzica si film si accesorii mici pentru camin. In plus, fiecare client are parte de oferte si solutii de finantare pentru nevoile sale.

    ATAS LIGHTING, UN NOU MAGAZIN


    Marti, 15 noiembrie, a fost lansat oficial showroom-ul Atas Lighting, situat pe Calea Bucurestilor nr. 39, pe DN1. Prin design-ul unic, magazinul este unul dintre cele mai mari si luxoase din Europa de Est. Plasat intr-o cladire de 3 etaje, showroom-ul are expuse produse ce apartin unor branduri celebre din Spania, Italia, Cehia, Germania, Belgia si Polonia. Pentru realizarea unui mediu luminos confortabil oricarei destinatii: spatiu personal, birou, spatiu public, interioare sau exterioare, firma v-a pregatit o gama larga de produse dedicate, incluzand: lustre, plafoniere, lampadare, pendule, aplici, veioze, spoturi, aparatura de comutatie (prize, intrerupatoare, etc).

    ×