x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Functional si ergonomic

Functional si ergonomic

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    22 Feb 2007   •   00:00
Functional si ergonomic


Din sumar: Editorial - Umbla vesti contradictorii… / 210 apartamente noi / Afla ce e nou / Cum va arata casa in viitor? / Mai este izolarea o idee atragatoare? / Managementul proprietatii / Filtru ingenios pentru colectarea apei de ploaie / Cum se poate extinde casa / Masiv, laminat sau stratificat / Cladiri de patrimoniu - Biserica Fundenii Doamnei / Locuinta unifamiliala pe malul baltii Pipera / Cum drenam solul argilos? / Idei pentru o terasa frumoasa tot anul / Un altfel de cadou /

Concept nou de mobilier de bucatarie, in premiera in Romania

Nu gresim cu nimic daca afirmam ca gatitul in zilele de astazi s-a transformat intr-o adevarata provocare! Asta, in conditiile in care studii privitoare la obiceiurile romanilor arata ca serviciul "le mananca" acestora cea mai mare parte din disponibilul de timp zilnic. Asa incat timpul petrecut in bucatarie a devenit extrem de pretios!
In situatia data, satisfacerea nevoii de optimizare a acestuia a devenit cea mai importanta directie de urmat in conceperea mobilierului dedicat acestui spatiu.

In acest registru se inscrie si oferta noului showroom de mobilier, deschis recent in Bucuresti, pe Calea Floreasca la nr. 77, in care este prezentata oferta brandului Haka Küche.

Jucator de renume pe piata internationala, cu o experienta de 75 de ani si cu magazine deschise in tari precum Austria, Germania, Turcia, Elvetia, Italia, SUA, Taiwan, Japonia, Haka Küche se prezinta cu patru linii individuale de mobilier de bucatarie corespunzatoare urmatoarelor stiluri de design: Clasic, Modern, One Touch si Rustic, fiecare cuprinzand o serie de modele diferite.

Optimizare prin flexibilitate

Produsele sunt create dupa un concept inedit care propune in primul rand flexibilitate in inaltime, latime si adancime. Un sistem inovativ de planificare a elementelor de mobilier astfel incat acestea sa poata sa raspunda tuturor necesitatilor pe care o astfel de functiune le implica in cel mai bun mod.

O particularitate interesanta este aceea ca in proiectarea mobilierului este luata in calcul inaltimea persoanei care gateste si stilul de viata. Pentru aceasta este prevazuta, intr-o prima etapa, o comunicare consistenta cu clientul pentru a strange cat mai multe informatii referitoare la ceea ce acesta si familia sa isi doresc de la noua bucatarie.

Folosirea la maximum a spatiului (detalii de dotare/compartimentare), plasarea ustensilelor de gatit la locul potrivit sunt directii avute in vedere in conceperea mobilierului

Planificarea tine cont de functionalitatea a cinci zone de baza: consumabile, non-consumabile, curatare, pregatire, gatit si de intensitatea folosirii fiecareia

×