x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Gradinari on-line

Gradinari on-line

de Cornelia Constantin    |    20 Apr 2006   •   00:00
Gradinari on-line
MEREU VERDE
Cine a spus ca romanii sunt mari iubitori de flori nu s-a inselat. Este suficient ca, in oricare localitate v-ati afla, sa aruncati o privire prin gradini, la ferestre sau la balcoane. Chiar daca cei mai multi nu au bugete generoase pentru amenajari, nu cred ca exista casa in care sa nu se afle macar o singura persoana care sa simta ca florile ne fac viata mai frumoasa. Si care actioneaza in consecinta: isi cumpara plantute de tot felul, colinda serele, florariile, pepinierele, gradinile botanice si parcurile in cautare de hrana pentru suflet si cu dorinta de a descoperi noi frumuseti. Iar atunci cand plantuta dorita ajunge in casa unui astfel de pasionat, este inconjurata cu dragoste si rasfat pe masura.

Cu intentia de a face tot ce poate pentru binele florilor dragi, pasionatul gradinar cauta carti, reviste, articole de tot felul. Ii place sa vorbeasca despre ceea ce are, ceea ce-si doreste, despre problemele de care se loveste uneori si sa faca schimburi cu alti gradinari.

INFORMATII & PRIETENI ON-LINE

Pentru ca la noi in tara piata de flori la ghivece este abia la inceput, pentru ca din afara se aduc doar anumite plante si pentru ca avem putine carti si reviste care dezbat subiecte de gradinarit, oamenii ajung pe internet destul de usor si-l privesc ca pe o sursa importanta de informatii. Pana in urma cu cativa ani, spatiul virtual romanesc nu continea site-uri de gradinarit si forumuri tematice.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat. Pentru ca atunci cand oamenii sunt uniti de o pasiune comuna, stiu sa construiasca lucruri care sa dureze in timp si care sa raspunda setei lor de informatii. In cautare de informatii, plantute si curiozitati, ajung curand sa-si faca o multime de prieteni. Prieteni adevarati, oriunde s-ar afla.

3 ANI DE EGRADINI.RO

Din pasiune sincera, cu sufletul si bratele larg deschise, s-a nascut comunitatea eGradini.ro, care la 25 martie 2006 a implinit trei ani de la infiintare.

Multi ne cunosc, ne viziteaza site-ul, pun intrebari si primesc raspunsuri in forum, participa la intalniri si evenimente. La capatul cautarii unor informatii gasesc ceva mai mult: prieteni. Tineri si varstnici, romani din tara si din afara granitelor, cu profesii variate, cu experienta in ale gradinaritului sau aflati abia la inceput de drum - toti se regasesc sub numele de eGradini.ro. Veniti si voi, dragii nostri, in locul in care florile va zambesc.
×