x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Inimi în dar

Inimi în dar

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    12 Feb 2009   •   00:00

Mai sunt 2 zile până la Sf. Va­lentin, ziua tuturor îndră­gos­tiţilor, cunoscuţi sau necu­nos­cuţi, recunoscuţi sau ne­re­cunoscuţi. Şi sunt destui cei cărora chiar le surâde ideea de a-l sărbători.



Argumentele de genul "este o sărbătoare de import" sau "putem şi noi celebra acelaşi sentiment, dar în stil românesc, la 24 februarie, de Dragobete, fiul babei Dochia" nu au fost de ajuns pentru a opri "epidemia" comercială generalizată.

Adevărul este undeva la mijloc. Pe de o parte este într-adevăr o săr­bătoare care aduce bani vânzătorilor de bunuri dedicate special ei, o strategie de marketing în spatele căreia se dezvoltă o industrie de sine stătătoare.

Pe de alta, e binevenit oricând încă un moment în care să serbezi sentimentul care te leagă de persoana cu care îţi împărtăşeşti sufletul. Nu e rău deloc să existe o zi în care cuvântul de ordine pe toate fluxurile de ştiri să fie "dragostea", o zi în care să se înregistreze cea mai mare cantitate de sentimente pe un metru pătrat de cuvinte!

Şi apoi într-o lume atât de zbuciumată de crize economice şi falimente bancare, devine trebuincios să ne molipsim la tot pasul cu zâmbete, să ne clătim privirea într-o puzderie de flori şi inimioare colorate.

Pentru aceia care au ales 14 fe­bruarie ca să petreacă o clipă de vis alături de persoana dragă, am pregătit un număr cu totul special. O revistă întreagă pe care să o poată consulta ori de câte ori doresc o idee proaspătă şi inspirată, care să exprime cât mai duios sentimentul etern. Când vine vorba despre amenajări interioare, investiţia în obiecte dedicate special acestui moment poate părea nejustificată. Însă, cu un pic de imaginaţie şi ajutor din partea noastră, puteţi face mult la un preţ cu totul modic.

Am căutat şi am găsit obiecte pe post de me­sager discret al sim­ţă­mintelor dumneavoastră, am aflat care sunt pre­ţurile şi sortimentele de flori pe care le aveţi la în­de­mână zilele acestea, am vizi­tat târguri de profil pentru a vă da o mână de ajutor în ale­ge­rile pe care le veţi face. Avem in­spiraţie chiar şi pentru nonconformişti!

×
Subiecte în articol: editorial