x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Locuinta duplex pentru doua familii

Locuinta duplex pentru doua familii

de Georgiana Teodorescu    |    06 Oct 2005   •   00:00
Locuinta duplex pentru doua familii
PROIECT DE CASA
Aceasta casa a fost gandita pentru familiile a doi frati care detin un teren de 800 de metri patrati, situat in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti. Ei au dorit construirea a doua case cu dependinte si curte comuna. Terenul este de forma dreptunghiulara si are deschidere la strada de 12,80 mp. S-a incercat realizarea a doua case cuplate, dispuse in oglinda, a caror imagine de ansamblu sa fie compacta si armonioasa. Structura este pe cadre din beton armat, iar zidaria este din caramida poroterm.

Fatada este placata cu caramida, vopsitorie cu tencuiala texturata colorata, tamplaria din lemn stratificat cu geam termopan. Acoperisul este pe structura de lemn, cu invelitoare din tabla cutata culoare brun roscat, astereala din lemn ignifugat si antiseptizat.

ORGANIZARE INTERIOARA

Spatiile functionale au fost concepute global. Fiecare casa are un parter cu windfang, living, bucatarie si un grup sanitar, la etaj domitorul matrimonial cu dressing si baie, plus doua dormitoare cu o baie. In spatele casei a fost prevazuta o terasa cu iesire din dinning.

Curtea a beneficiat de asemenea de atentia arhitectului. Ea a fost amenajata cu piscina si cu spatii de recreere legate intre ele prin alei placate cu piatra. Apa calda si incalzirea vor fi furnizate de o centrala termica pe gaz, amplasata la demisolul casei.

SFAT
Pentru realizarea intregului proiect, cu tot cu amenajarea curtii, aveti nevoie de 800 de metri patrati de teren. Este constructia ideala pentru doua familii inrudite sau foarte apropiate, care doresc sa imparta bucuriile vietii de zi cu zi.

PRETURI
  • PRET PROIECT COMPLET: 14 euro/mp
  • PRET EXECUTIE LA ROSU: 150 euro/mp
  • PRET EXECUTIE FINISAJE MEDII: 300 euro/mp
  • 80.360 euro pret la rosu recomandat de arhitect
  • Acest proiect a fost conceput de arh. Roxana Gavrila, tel.: 0788.438.169
    ×