x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mai mult decat o canapea

Mai mult decat o canapea

20 Apr 2006   •   00:00
Mai mult decat o canapea

Canapelele inregistreaza la acest moment o interesanta evolutie, cu atat mai importanta de descris, cu cat aceste piese de mobilier sunt nelipsite din interioarele noastre

Functionalitatea si exploatarea rationala a spatiilor pe fondul incadrarii intr-un chenar estetic definit de stil, linii si culori predefinite sunt cele mai importante aspecte urmarite in conceperea mobilierului actual. De mentionat ca, chiar si in cele mai ingenioase sau aratoase proiecte, aceste doua linii de urmat sunt atinse minutios.

Ca si material este preferata pielea, pentru care au fost gasite formule inovatoare, care sa permita vopsirea acesteia in orice culoare sau nuanta

O prima modificare pe care am remarcat-o este aceea ca rolul canapelei capata noi valente prin adaugarea unor suprafete precum: masute sau rafturi destinate pastrarii sau etalarii cartilor sau a unor obiecte de decor. O abordare care ne aminteste de asa-numitele "comode", la moda odinioara in interioarele romanesti. Aceasta configuratie, in afara de functionalitate sporita, are si un aspect deosebit, dupa cum o arata si imaginile, motive pentru care merita luata in calcul in urmatoarele planuri de amenajare. Pentru situatiile in care ne dorim o reamenajare care sa implice costuri minime, au fost gandite modulele de canapele. Ne putem reinventa astfel configuratia amenajarii, implicand pentru asta numai un consum de energie fizica.

In scopul usurarii accesului in dedesubtul canapelelor atunci cand se face curat, acestea au fost inaltate pe cadre confectionate preponderent din inox.

×