x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Minigaraj In aer liber

Minigaraj In aer liber

de Cornelia Constantin    |    16 Mar 2006   •   00:00
Minigaraj In aer liber
MEREU VERDE
Germanii sunt cunoscuti pentru ordine si disciplina. Aceste caracteristici sunt transferate si in domeniul casei, asa ca nu e de mirare faptul ca designerii lor gasesc solutii functionale pentru cerintele cotidiene ale oamenilor.

Spre exemplu, s-au gandit si la cei care nu detin o gradina foarte mare ori la ce ce vor sa depoziteze diverse lucruri in curte spre a le fi mai la indemana. StoreMax este un minigaraj perfect pentru adapostirea sculelor de gradina, a pubelelor pentru gunoi sau chiar pentru biciclete si motociclete. Realizat din aluminiu si tratat perfect antiruginii, StoreMax este garantat 20 de ani de producator. Are usi culisante si protejeaza impecabil obiectele aflate in interiorul sau, facand fata intemperiilor vremii. In plus, poate fi securizat prin inchiderea cu un lacat cu cheita. Astfel poate fi folosit cu succes la casele de vacanta unde proprietarii vin mai rar. Puteti comanda acest produs in strainatate accesand www.congard.de.

Produsul este disponibil in trei variante dimensionale StoreMax 120 (117 x 73 x 108 cm) costa 699 euro; StoreMax 160 (163 x 78 x 120 cm) costa 899 euro; StoreMax 190 (190 x 97 x 136 cm) costa 1.149 euro

×