x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobila ca idee pentru un cadou

Mobila ca idee pentru un cadou

17 Oct 2022   •   12:27
Mobila ca idee pentru un cadou

Câteva idei de mobilă creată de Natürlich pentru a satisface și nevoile estetice, și cele de utilitate, însă multe alte asemenea forme ale lemnului pot deveni cadouri foarte apreciate.

Idei pentru un cadou de casă nouă inedit, la care probabil până acum nu te-ai gândit

Cu siguranță te-ai aflat și tu măcar o dată în dificultate încercând să găsești un cadou potrivit, pentru o zi de naștere sau de casă nouă. Există unele opțiuni aproape standard, cu care majoritatea consideră că merg la sigur, precum produse de îngrijire corporală, o vază sau o ciocolată, însă acestea pot fi și o dovadă de lipsă de inspirație sau de implicare, reprezentând soluția cea mai comodă. Deși chiar o comodă poate fi un cadou în sine. Probabil că nu te-ai gândit până acum la asta, dar mobila poate fi un cadou foarte inspirat și cu atât mai apreciat, cu cât este inedit. Poți provoca o bucurie autentică dacă te prezinți la sărbătorit cu o cutie voluminoasă, din care acestuia i se dezvăluie poate o blibliotecă, poate o masă, cine știe, dar în orice caz o surpriză frumoasă.

Oferă o scuză smart pentru o cafea

Cafeaua este și delicioasă, și sănătoasă, dar cu măsură, astfel că uneori ai nevoie de o scuză bună dacă mai ai poftă de o ceașcă, peste limita autoimpusă. Și cu greu o să găsești una mai bună decât o măsuță de cafea smart de la Natürlich. Aceasta este o dovadă excelentă de mobilă în aceeași măsură frumoasă și ingenioasă, încât pe loc sărbătoritul o va și asambla, apoi o va transforma, probabil în mod repetat, fiindcă procesul de metamorfoză este prea impresionant ca să nu fie de mai multe ori admirat. Apoi va așeza repede ceștile pe ea cu scuza de a o testa, explicație pe care o va savura muțumit că a găsit justificarea pentru încă o porție de cafea.

Ai carte, ai parte.... de bibiotecă

Probabil că nu există locuință fără o mică bibliotecă, un altar închinat cunoașterii, foarte util și ca suport pentru manuscrisele devorate, dar și pentru a impresiona oaspeții cu preocupările elevate. În general, biblioteca apare sub forma unui corp de mobilă impunător, așa că dacă te întrebi cum te-ai putea prezenta cu un asemenea cadou în spate la o zi de naștere, află că, dacă ai noroc, mai poți găsi la Natürlich o superbă bibliotecă vintage tree. Aceasta imită un copac, în ramurile căruia se vor adăposti nu păsărele, ci cărți, chiar și dintre acelea grele, volume impresionante, cu care acest copac te va și se va îmbogăți, seva datorita căreia va dăinui fiind frumusețea învățăturii.

Cufăr de pirați pentru copii entuziasmați

Un cadou potrivit pentru casă nouă, atunci când este vorba despre o familie cu copii, poate fi o soluție de depozitare interesantă. Va fi foarte bine primit un element de mobilier care să ajute la organizarea camerei de joacă, astfel încât toate lucrurile celor mici să fie ușor de gestionat și să le placă și lor suficient de tare, încât să facă singuri ordine, ca o provocare. O cutie de jucării va fi foarte apreciată și, fiind din lemn masiv, ca un cufăr de pirați, va fi considerată ea însăși o jucărie. Este solidă, pentru a suporta tot entuziasmul copiilor, uneori de nestăvilit, astfel că poate fi folosită și ca băncuță sau ca loc de expunere pentru toate bogățiile celor mici.

Accesorii de perete

Există foarte interesante corpuri de mobilă suspendate care pot impresiona pe oricine și cu care nu ai cum să dai greș dacă vrei să faci o surpriză frumoasă.

Poți alege, de exemplu, o poliță cu o configurație modernă, descompunsă în pătrate și dreptunghiuri, modulele dând impresia unor tablouri încă nepictate, fiecare având posibilitatea să le umple cu propria creativitate. O opțiune excelentă este și un raft vintage de colț, care dă impresia că șerpuiește la îmbinarea dintre pereți, culoarea neutră și dimensiunile reduse făcându-l potrivit atât pentru sufragerie, cât și pentru orice bucătărie. De asemenea, creează un efect impresionant și o poliță ziggy white ideală pentru cărți, având forma unor valuri pe perete, design modern, minimalist, care nu încărcă spațiul, potrivit pentru cei care știu că sunt mai importante puținele volume citite decât muntele de cărți ostentativ expuse, dar prăfuite.

Acestea sunt doar câteva idei de mobilă creată de Natürlich pentru a satisface și nevoile estetice, și cele de utilitate, însă multe alte asemenea forme ale lemnului pot deveni cadouri foarte apreciate.



 

 

×