x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobila living – decor, stiluri și tendințe

Mobila living – decor, stiluri și tendințe

21 Iul 2022   •   15:20
Mobila living – decor, stiluri și tendințe
Sursa foto: Pexels

Eleganța este deosebit de potrivită în livingurile moderne. Formele subțiri și grațioase sunt foarte potrivite pentru asta. Mobila living poate fi în culori naturale, culori calme și decor simplu. De exemplu, o canapea elegantă dintr-un material de înaltă calitate și într-o culoare clasică, arată la fel de bine într-un living modern. Tendințele vin și pleacă. 

Același lucru este valabil și pentru casa ta atunci când integrezi mobila living în tendințe. Datorită particularității și vizibilității accentuate, mobila living este tentantă la prima vedere și se bucură de admirație. Poți rămâne fidel stilului tău și poți folosi doar piese de mobilier living la modă, foarte sporadic. Aici ar trebui să le selectezi doar pe cele care îți plac. Integrarea tendințelor în interiorul livingului doar de dragul tendințelor, nu are sens pe termen lung.

Pauze de stil

Indiferent de stilul de amenajare asupra căruia te-ai decis, o schimbare de stil merită întotdeauna. Nimic nu luminează interiorul casei tale mai mult decât elementul ciudat neașteptat. Totul tine de mix: combină culorile naturale cu stropi mici în culori intense, materiale naturale cu obiecte metalice, rustic cu futurist etc. In acest fel, nici cel mai modern living nu devine niciodată plictisitor.

Mobila living modernă înseamnă simplitate, claritate și naturalețe. Pentru o casă elegantă, dar confortabilă, ar trebui să te bazezi pe motto-ul „mai puțin înseamnă mai mult”. Culorile moi, liniile clare și materialele naturale, crează un living modern. Condimentează cu câțiva stropi de culoare, obiecte personale atent selectate și una sau două piese, care te fac să te simți cu adevărat acasă. Candelabrele moderne de nouă generație sunt unele dintre piesele de mobilier în stil modern de la mijlocul secolului, care sunt mereu în tendințe. Aceste lămpi arată grozav atunci când sunt atârnate pentru a crea mai mult spațiu în living. Dacă ai o cameră foarte luminoasă, atunci perdelele moderne sunt o idee grozavă pentru camera ta de zi.

Decoruri pentru mobila living

Micile atingeri ale decorului modern de la mijlocul secolului, pot face mult. Așează arta pe perete pentru a adăuga profunzime livingului. Un ceas de perete sau o lampă de masă este o modalitate excelentă de a îmbunătăți decorul mobilei de living. Decorează mobila de living cu obiecte de epocă, cărți sau suveniruri din călătoriile tale, pentru a oferi camerei o notă personală. Mobila de perete impresionează prin numeroase avantaje: proiectarea mobilierului din mai multe părți individuale necesită adesea timp și poate fi evitată cu o unitate de perete. 

În plus, nu trebuie să-ți faci griji că mobila living nu se potrivește, deoarece aspectul uniform este cel mai mare avantaj. In gama de mobilă living a magazinelor online ai ocazia sa alegi un tip de living care să corespundă exact ideilor tale și pe care îl poți extinde datorită setului complet. În funcție de spațiul disponibil, gust și nevoi, poți extinde și mări mobila living selectată, cu elemente suplimentare. Designul modular este o tendință absolută de mobilier și oferă opțiuni de depozitare deschise și aerisite. Mobila de perete este întotdeauna practică, iar articolele personale pot fi depozitate rapid și ușor.

×