x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Mobilare inclusiv pe verticala

Mobilare inclusiv pe verticala

de Georgiana Teodorescu    |    02 Mar 2006   •   00:00
Mobilare inclusiv pe verticala
IDEI PENTRU CASA TA
O noua viziune asupra ideii de amenajare a spatiilor mici

Capacitatea de a observa intr-un mod diferit realitatea vietii de zi cu zi rezolva probleme, naste idei, creaza noi asocieri. Este scanteia creativitatii, motorul extraordinarei istorii a progresului uman. De aceea, designerii de la firma italiana Tumidei proiecteaza de fiecare data cu alti ochi.

PIESE INOVATOARE


Pentru proiectul "Tiramolla" si-au luat avant catre "inaltimi". Plecand de la problema spatiilor mici, atentia designerilor italieni s-a focalizat catre valorificarea cat mai eficienta a lor si astfel s-a nascut ideea mobilarii pe verticala. Spatiul care altadata era destinat patului, astazi poate cuprinde toate necesitatile camerei respective: dulapuri, rafturi, noptiere si chiar birouri cu spatiu pentru calculator si accesorii. Si toate acestea perfect functionale si respectand normele de ergonomie necesare confortului indispensabil traiului cotidian. Astfel ca mobila poate fi concentrata pe una dintre laturile incaperii, creand astfel spatii libere nesperat de generoase pentru activitati anexe functiunii respective (de relaxare, joaca sau hobbyuri). Asemenea amenajari se potrivesc in special camerelor de tineret, dar si garsonierelor destinate cuplurilor tinere.

Pentru mai multe idei, accesati site-ul www.tumidei.it, unde puteti si alege si comanda produsele dorite sau puteti arata arhitectilor cu care lucrati ceea ce va doriti pentru locuinta dumneavoastra.


Special la proiectul Tiramolla este conceperea modulara a corpurilor de mobilier


Flexibilitatea in functie de preferintele fiecaruia exista nu numai la nivelul alegerii culorilor mobilierului, ci si in compartimentarea si achizitionarea pieselor

×