x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Moda interioarelor la romani

Moda interioarelor la romani

29 Dec 2005   •   00:00

Proiecte pentru la anu’


editorial de ADELA PARVU
Daca pe lista dorintelor puse pe hartie pentru anul 2006 se afla si cumpararea sau construirea propriei case, va sfatuiesc ca in perioada vacantei sa va ganditi mai serios la aceasta problema. Faceti acum demersurile necesare, acum cand e inca iarna. Majoritatea romanilor incepe sa se agite o data cu venirea primaverii, ceea ce duce invariabil, an de an, la aglomerare, nervozitate si lipsa de timp pentru detalii importante. Eu spun sa prospectati de pe acum ofertele imobiliare, sa contactati arhitectul sau sa va ocupati de aprobarile necesare.

In perioada iernii toti au mai mult ragaz si e pacat sa irositi timpul. Si, daca e vorba doar de reamenajarea locuintei, nu uitati ca multe produse sunt aduse din import, deci este nevoie de o comanda prealabila ca ceea ce va doriti sa va parvina in termen de 30-45 de zile.

De asemenea, multe magazine si-au reinnoit colectiile, fie ele mobilier, decoratiuni sau corpuri de iluminat. Nici la magazinele sau complexele de materiale de constructii nu strica sa dati o raita pentru informare. Se poate sa aveti surpriza unor reduceri de pret semnificative, a unor campanii promotionale tentante. In plus, exponatele de la targurile de toamna din Europa se vad acum si la noi. E recomandat sa va puneti la curent cu noutatile. Timp suficient, disponibilitate pe masura din partea firmelor sau specialistilor, asa ca strangeti piesele de puzzle pentru viitoarea casa.

Pentru ca ne-am gandit la voi, pentru ca am vrut sa va facilitam alegerile, am strans laolalta proiectele de case din ultimele numere ale suplimentului. De asemenea, puteti sa aflati raspunsul referitor la moda interioarelor la romani, astfel incat sa nu mai calcati pe urmele cliseelor si v-am mai pregatit un material amplu despre casele din lemn si pretul lor estimativ pentru 2006. Consultati-le in tihna, alaturi de familie sau prieteni, si conturati-va visul.

Noi, echipa Jurnalul casei mele, vom fi alaturi de voi mereu cu informatii de ultima ora.

×