x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Noutati in amenajarea bailor

Noutati in amenajarea bailor

08 Dec 2007   •   00:00

Dacă pentru livinguri şi chiar bucătării personalizarea finisajelor nu mai consitutie o mare noutate, nu la fel se intămplă in privinţa băilor.

Dacă pentru livinguri şi chiar bucătării personalizarea finisajelor nu mai consitutie o mare noutate, nu la fel se intămplă in privinţa băilor. Cei de la Cero Keramic (www.cero-keramik.de) pot acum furniza decoruri individualizate pentru băi. Mai exact este vorba de o tehnologie nouă de imprimare a plăcilor ceramice cu imagini digitale. Practic, se alege o fotografie in format electronic, iar ea poate fi transpusă cu fidelitate pe suprafaţa mai multor plăci.

După montare veţi putea beneficia de un "tapet" care este unicat şi care cu siguranţă vă scoate din anonimat baia. Cei de la Cero au venit cu această propunere in condiţiile in care băile din locuinţele noi sunt tot mai des asociate cu relaxarea şi starea de bine, iar cei din industria hotelieră doresc să ofere un decor special clienţilor. Mulţi visează la o baie mare, nu numai pentru a avea loc pentru maşina de spălat, ci mai ales pentru a-şi putea instala acolo aparatele de gimnastică sau chiar o mică saună.

Duşuri enorme

Mai exact, capete de duş enorme sunt acum disponibile pe piaţă in magazinele de profil, fiind importate de la firme mari internaţionale. Şi asta tot in ideea de a ne revitaliza in baie, nu numai de a ne curăţa. Cu un diametru de chiar 30-40 cm, noile capete de duş fixe (www.ramonsoler.net) reinventează experienţa de a face un duş.

Particulele de apă ajung să măngăie tot corpul, ca şi cum am fi in raza unei ploi calde de vară. Astfel de capete sunt o noutate pe piaţa occidentală, fiind deocamdată asociate cu dotările de lux pentru o baie. Pe lăngă faptul că acoperă o suprafaţă mare a corpului in timpul duşului, noile capete sunt concepute şi pentru masaj. Â

×
Subiecte în articol: dialog constructiv