x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Controlul prin internet, unul dintre marile avantaje pentru numeroase modele de centrală Viessmann

(P) Controlul prin internet, unul dintre marile avantaje pentru numeroase modele de centrală Viessmann

18 Mar 2022   •   16:54
(P) Controlul prin internet, unul dintre marile avantaje pentru numeroase modele de centrală Viessmann

Tehnologia evoluează într-un ritm rapid, societatea se schimbă la rândul ei, iar fiecare familie și fiecare locuință pot să profite de transformări, obținând un plus de confort și de armonie. Unul dintre cele mai la îndemână mijloace de a realiza acest lucru este reprezentat de numeroasele tipuri de echipament pentru care, în prezent, a devenit posibil controlul prin intermediul Internetului.

Printre instalațiile de top se numără noile modele de centrala Viessmann, care – atât datorită controlului prin Internet, cât și altor caracteristici interesante – se bucură în tot mai mare măsură de aprecierea utilizatorilor.

Beneficiile tehnice oferite de folosirea unui model de centrală Viessmann

Echipamentele de încălzire produse de Viessmann sunt proiectate astfel încât să răspundă cu succes, indiferent de spațiu, atât cerințelor de încălzire, cât și celor de furnizare a apei calde menajere. Vor reuși să își îndeplinească aceste funcții indiferent dacă sunt amplasate într-un apartament obișnuit de bloc, într-o clădire cu zeci sau sute de birouri ori într-o hală industrială de mari dimensiuni.

Modelele de top disponibile în prezent pe piața românească funcționează în condensare, cu ardere în triaj, ceea ce le permite să ofere un randament termic sporit. Alte caracteristici și inovații le permit, la rândul lor, să ofere un plus de eficiență. Este vorba, de exemplu, despre arzătoarele radiante Matrix sau despre schimbătoarele de căldură performante.

La cumpărarea unui produs, trebuie ținut cont de capacitatea acestuia, pentru că necesitățile unei garsoniere de 40 de metri pătrați sunt mult diferite de cele ale unei case cu suprafața de peste 250 de metri pătrați. Tocmai de aceea, sunt disponibile modele de centrală Viessmann cu capacități diferite, care pornesc de la 19 și ajung la 150 de kilowați, cu mai multe capacități intermediare, precum de 25, 49 sau 60 de kilowați.

Controlul prin Internet, unul dintre cele mai importante avantaje

Este normal ca utilizatorii din ziua de astăzi să își dorească să țină pasul cu dezvoltarea tehnologiei și, în consecință, să poată controla cu cât mai mare ușurință, prin intermediul internetului, instalația de încălzire a locuinței proprii.

Noile modele de centrală Viessmann se bucură de apreciere unanimă inclusiv datorită faptului că oferă această posibilitate. Un exemplu în acest sens este reprezentat de centrala termică Viessmann Vitodens 050 25 Kw, model B0KA, in condensatie, pe gaz.

Termostatul acesteia, de tip Division Gas DG19, este controlabil prin Internet, iar temperatura din casă poate fi ajustată chiar și fără ca utilizatorul să creeze un program prestabilit. El poate să ajusteze pur și simplu confortul în funcție de programul său din telefon, iar rezultatul constă, pe lângă controlul garantat, și în obținerea unui consum optim de gaz. Astfel sunt realizate economii considerabile, extrem de importante într-o perioadă în care prețul energiei este instabil.

Aplicația ViCare oferă, la rândul său, numeroase avantaje, care fac operarea încălzirii foarte ușoară și intuitivă. Aplicația stabilește cursul serviciilor digitale și este în contact direct cu specialistul local de încălzire. Sunt oferite informații despre starea de operare curentă a sistemului de încălzire, programe de timp pentru încălzire și pentru prepararea apei calde. Sistemul este compatibil cu aproape toate dispozitivele iOS și Android.

Alege un model de centrală Viessmann cu control prin Internet și te vei bucura de confort deplin, garantat de o tehnologie demnă de secolul XXI!

Autor: iAgency

×