x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) De ce oamenii aleg Suporto?

(P) De ce oamenii aleg Suporto?

03 Mai 2022   •   15:32
(P) De ce oamenii aleg Suporto?

Suporto este un brand de produse ortopedice din spumă cu memorie ce reprezintă soluția perfectă pentru oamenii ce au nevoie de confort sau vor să scape de dureri.

Pernele din spumă cu memorie reprezintă o categorie de produse tot mai solicitate în zilele noastre. O pernă pentru dormit își are utilitatea având în vedere că ne petrecem ⅓ din timpul nostru dormind, iar o pernă lombară sau pentru șezut este perfectă pentru persoanele care muncesc zilnic un timp îndelungat așezați sau la volanul unui automobil.

Te-ai putea întreba, de ce Suporto și nu un alt brand? În acest articol vei descoperi ce deosebește Suporto de alți competitori de pe piață.

Ce îi deosebește pe cei de la Suporto?

Suporto este caracterizat de corectitudine și integritate față de clienți și de angajați, neluând în calcul compromisurile în schimbul unor venituri suplimentare.

Aceștia oferă ceea ce promit, și anume calitate și claritate în ceea ce privește produsele sale. Calitatea produselor și a serviciilor se simte chiar de la prima utilizare sau contact cu brandul, iar acest aspect se datorează faptului că Suporto are o persoană responsabilă de verificarea calității, dar și pentru că lucrează cu un furnizor de încredere ce are standarde de înaltă calitate. Cât despre claritate, aceasta este asigurată prin descrierile concrete pentru fiecare produs și instructiunile clare ce explică modul în care poate fi utilizat produsul.

Un alt punct forte al companiei este inovația, asigurându-se că produsele sunt compatibile cu stilul de viață al clienților pentru a-și îndeplini misiunea, de a combate efectele negative ale șezutului îndelungat și ale somnului de proastă calitate.

Expertiză în domeniu, promptitudine și ajutor

Suporto depune eforturi pentru a informa și a educa clienții cu privire la consecințele unui stil de viață sedentar, deoarece tind ca fiecare client să să se bucure de beneficiile unei posturi sănătoase, fie că dorm sau stau așezați. Aceștia colaborează cu experți din domeniu sub forma unor parteneriate cu fizioterapeuți, prin care oferă ajutor oamenilor care ar putea beneficia de un produs Suporto.

Suporto este mereu prompt și oferă ajutor clienților ce îl solicită, sub formă de consultanță. Au un angajat pregătit și responsabil de relațiile cu clienții pentru a se asigura de satisfația fiecăruia în parte. Și nu în ultimul rând, Suporto oferă achiziții sigure și cumpărături fără riscuri, astfel încât fiecare potențial client să ofere o șansă produselor. Acest lucru se realizează prin oferirea unei perioade de testare de 60 de zile, asumându-și chiar și taxa de transport la retur și ofera banii de la retur rapid, în aceeași zi în care produsul se intoarce în depozit.

Cu siguranță că ai nevoie de un astfel de produs în viața ta. Nu ezita să încerci un produs Suporto, întrucât au un asortiment larg de:

  • Perne pentru dormit;
  • pentru adulți și pentru copii;
  • Perne pentru șezut;
  • Perne lombare;
  • Perne pentru genunchi;
  • Perne de călătorie.

Le găsești pe toate pe site-ul lor web, www.suporto.ro

 

×