x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Solutii eficiente împotriva muștelor. Cum scăpăm de ele

(P) Solutii eficiente împotriva muștelor. Cum scăpăm de ele

02 Mai 2022   •   12:34
(P) Solutii eficiente împotriva muștelor. Cum scăpăm de ele

Sezonul călduros poate să vină cu foarte multe bucurii pentru fermieri sau cu numeroase probleme, ținând cont de dăunătorii care le dau tuturor bătăi de cap. O muscă poate să depună între 400 și 600 de ouă în cele 30 de zile de viață, astfel că o singură insectă poate să facă foarte mult rău. Din fericire, există acum o mulțime de variante pentru a scăpa de acestea, astfel că fermierii nu trebuie să își facă griji, ci doar să aleagă un produs exceptional, care să îi ajute în combaterea muștelor.

Muștele, insectele care le fac multe probleme fermierilor. Cum putem scăpa de ele într-un timp foarte scurt

Mulți fermieri caută soluții extrem de bune pentru combaterea insectelor, mai ales pentru că acestea pot să facă mult rău în timpul sezonului călduros. Există mai multe tipuri de muște, printre care cele de casă, cele de fructe, cele de canal și cele de sticlă. În funcție de problemă, fermierii încearcă să găsească metode pentru a reduce numărul insectelor. Începe prin a acoperi mâncarea și a opri accesul lor la sursele de apă. De asemenea, trebuie să te asiguri că fiecare intrare din casă este protejată cu geam sau plasă pentru a te feri de probleme.

Vara avem plăcerea de a ne relaxa pe terasă sau a ne bucura de animalele noastre, însă muștele parcă nu ne dau pace. Deși mulți fermieri își doresc să petreacă mult timp afară cu propriul cal, animalul poate să fie chinuit de muște, astfel că este necesar ca acestea să fie puse pe fugă cât se poate de repede. Este necesar să scapi de gunoiul din grajd în primă fază. Locul respectiv trebuie să fie curățat cel puțin o data pe zi pentru a te asigura că animalele tale nu o să fie afectate de insectele care se înmulțesc în sezonul călduros într-un mod care nu poate să fie controlat dacă nu sunt folosite metodele corecte.

Soluții împotriva muștelor. O să rămâi surprins de cât de eficiente sunt

După ce te-ai asigurat că grajdul este cât se poate de curat în fiecare zi, elimină zonele din jurul proprietății tale în care se adună apa de ploaie. Ținând cont că muștele preferă umezeala, trebuie neapărat să nu existe scurgeri de la stropitoare, conducte sau robinete. Animalele tale o să fie cât mai protejate de insectele care le fac numeroase probleme fermierilor. În cele din urmă, totul ține de capcanele și insecticidele pe care le alegi. Trebuie să știi că există un produs pe piață care o să facă minuni pentru tine.

Alege insecticid muște AMP 100 SG dacă îți dorești să ai parte de o vară cât mai liniștită. Acest produs poate să fie folosit într-o mare varietate de medii de reproducere, printre care iepuri, cai, păsări de curte, bovine, ovine și porcine. Populația de muște o să se reducă, iar insectele o să apară din ce în ce mai rar. Acesta poate să fie aplicat atât prin pulverizare, cât și prin pensulare. Nu o să te mai întorci niciodată la altă metodă, căci o să observi imediat efectele!

×