x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Perioada de reduceri in magazinele ALTEX

Perioada de reduceri in magazinele ALTEX

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    09 Feb 2006   •   00:00
Perioada de reduceri in magazinele ALTEX
AFLA CE E NOU
Incepand de la 2 februarie, pentru o perioada de trei saptamani, ALTEX a pregatit oferte speciale, reducerile la produsele de top ajungand pana la 500 RON. Pentru cumpararea produselor sunt oferite sisteme de finantare avantajoase. Astfel, bunurile pot fi achizitionate prin sistemul credit doar cu buletinul. Tot ceea ce clientii au de facut in acest caz este sa se prezinte la biroul de rate pentru a completa cererea de credit pe baza buletinului de identitate.

Un alt produs de finantare inovator de care pot beneficia clientii ALTEX este cardul de credit ALTEX-BCR, cu cea mai mare limita de creditare, de pana la 5.000 de euro si cu o dobanda de 22% pe an.

Clientii ALTEX se pot bucura, de asemenea, de cele mai avantajoase sisteme de loializare precum ALTEX Bonus Card, prin care sunt rasplatiti cu bonusuri de pana la 8% la urmatoarea achizitie.

PRODUSE LA OFERTA

Dintre oferte, va prezentam cateva. La un pret mai mic cu 500 RON este oferit televizorul cu LCD Gericom. In aceasta perioada il puteti achizitiona la pretul de 3.999,99 RON sau prin sistemul ALTEX de creditare, platind o rata lunara de 112,7 RON. Masina de spalat Arctic BA1000A costa cu 150 RON mai putin, ajungand acum la 899,90 RON. Puteti sa o cumparati si prin sistemul de rate, cu o rata fixa lunara de 25,4 RON. La un pret mai mic cu 150 RON poate fi achizitionat si televizorul Panasonic TX21AP2 (foto) cu ecran plat si diagonala de 55 cm. Cu reducere, in aceasta perioada, il gasiti la pretul de 599,90 RON sau, daca apelati la sistemul de rate ALTEX, platiti lunar 16,9 RON.

×
Subiecte în articol: altex