x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Rafturi bibliotecă trainice și moderne, pentru confortul de acasă sau la birou

Rafturi bibliotecă trainice și moderne, pentru confortul de acasă sau la birou

31 Aug 2022   •   12:30
Rafturi bibliotecă trainice și moderne, pentru confortul de acasă sau la birou

Odată cu încheierea concediilor și întoarcerea la birou cei mai mulți dintre noi simt nevoia unei organizări care să ne facă cât mai eficienți posibil, cel puțin până la următorul concediu.

Nu este suficient ca locul de muncă să conțină toate acele elemente necesare unei bune desfășurări, dar acest lucru se poate extinde și acasă, pentru a obține productivitatea pe care ne-o dorim.

 

În orice caz, cu ofertele existente pe piața de consum nu ar fi o problemă acest lucru dacă vom alege calitatea în locul cantității.

 

Mobilierul adecvat, un prim pas spre o organizare eficientă

 

Ca să ne simțim bine, dar și să folosim la maxim spațiul pe care îl avem la dispoziție, căutarea și achiziționarea unui mobilier adecvat ar putea fi primul pas spre organizare.

 

Atât piesele disparate de tipul rafturi biblioteca, cât și corpul întreg nu ar trebui să lipsească din nicio încăpere în care se studiază sau se muncește.

 

Cărțile, caietele, dosarele cu documente sau alte obiecte necesare într-un birou își vor găsi locul cu ajutorul piesei de mobilier adecvate. Sigur, în funcție de gusturi și de buget, se pot alege diverse modele, fabricate din materiale rezistente, dar care să se asorteze cu restul mobilierului.

 

Aosom, o alegere oricând la îndemâna oricui

 

Dacă încă nu v-ați decis spre ce anume să vă orientați în alegerea pe care o veți face, Aosom vine în întâmpinarea dorințelor cu o ofertă mai mult decât variată și mai ales la prețuri imbatabile.

 

Astfel, o idee bună poate fi achiziționarea rafturilor sau a bibliotecilor cu rafturi care se pot integra ușor în orice încăpere, fie la muncă, fie acasă. Vorbim aici de piese versatile, fie în modele clasice și elegante, fie în modele de tip industrial.

 

Acestea sunt construite pe niveluri în așa fel încât toate piesele vor fi așezate ordonat și vor putea fi observate dintr-o singură privire.

 

Materialele folosite pentru aceste rafturi sunt ușoare și de calitate, printre acestea se numără și lemnul, fie el vopsit sau natur, dar și oțelul în combinație cu plăci de PAL. Aceste materiale folosite împreună pot susține o greutate de până la 80 de kilograme.

 

Fie că vorbim de rafturi maro sau negru, această combinație cu efect învechit nu va putea trece neobservată.

 

Biblioteci cu design modern, practice și funcționale

 

Biblioteca a fost dintotdeauna printre cele mai interesante piese de mobilier, nu numai pentru așezarea cărților, dar și a diverselor obiecte decorative: bibelouri, mici tablouri, albume foto.

 

La Aosom se poate găsi mobila biblioteca în diverse variante reinterpretate, care dau un aer modern oriunde ar fi așezate. De exemplu, o bibliotecă care se poate lipi de perete și care dispune de cinci rafturi cu compartimente mai mici și mai mari, este ideală pentru elevii studioși.

 

Este ușor de integrat în orice decor, culorile alb și bej fiind ușor de asortat iar structura realizată din PAL permite mutarea ei cu ușurință. Fiecare raft poate suporta o greutate de până la 20 de kilograme.

 

Alegerea unei biblioteci nu a fost nicicând mai ușoară.

 

Pentru mai multe detalii despre produsele Aosom, consultați pagina oficială.

 

Contact: clienti@aosom.ro

 

 

×