x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa S-a inaugurat si Pro Unirii

S-a inaugurat si Pro Unirii

10 Noi 2005   •   00:00
S-a inaugurat si Pro Unirii
AFLA CE E NOU
Pe 1 noiembrie, in atmosfera distinsa a unui coktail cu invitati de seama, s-a deschis in Bucuresti, pe strada Bibescu Voda nr.18, galeria de mobila SiPro. Acest proiect se bazeaza pe un concept nou care prezinta celor interesati o veritabila colectie de interioare amenajate dupa toate principiile esteticului, functionalitatii si ergonomiei. Astfel, noul showroom este amenajat dupa modelul unei locuinte reale, cu trei zone distincte, destinate celor trei functiuni de baza ale casei bucatarie, living si dormitor. Intersant este faptul ca modelele expuse sunt concepute ca sugestii de la care clientul poate porni in conceperea propriei locuinte cu asistenta arhitectilor de la firma. SiPro Gallery isi propune sa devina locul unde fiecare sa gaseasca o idee, un sfat si solutii pentru creearea unor interioare personalizate, create pentru stilul de viata al fiecaruia.

Parteneriat Unican- Hettich


Pe 1 noiembrie, in atmosfera distinsa a unui coktail cu invitati de seama, s-a deschis in Bucuresti, pe strada Bibescu Voda nr.18, galeria de mobila SiPro. Acest proiect se bazeaza pe un concept nou care prezinta celor interesati o veritabila colectie de interioare amenajate dupa toate principiile esteticului, functionalitatii si ergonomiei.

Astfel, noul showroom este amenajat dupa modelul unei locuinte reale, cu trei zone distincte, destinate celor trei functiuni de baza ale casei bucatarie, living si dormitor. Intersant este faptul ca modelele expuse sunt concepute ca sugestii de la care clientul poate porni in conceperea propriei locuinte cu asistenta arhitectilor de la firma. SiPro Gallery isi propune sa devina locul unde fiecare sa gaseasca o idee, un sfat si solutii pentru creearea unor interioare personalizate, create pentru stilul de viata al fiecaruia.

Material Vision 2005 - Cele mai noi materiale pentru design si arhitectura


Expozitia comerciala si conferinta Material Vision 2005, prezinta la Frankfurt, in perioada 10-11 noiembrie, ultimele materiale dezvoltate si importanta acestora pentru aplicatiile creative din design si arhitectura. Punct de atractie al evenimentului, conferinta interdisciplinara este un forum pentru discursul stiintific. Inovatiile in design si arhitectura sunt deseori cuplate cu folosirea noilor materiale. Pentru a face obiectele mai usoare, mai rezistente, mai elastice, mai transparente, mai inteligente sau mai prietenoase cu mediul, studiul materialelor ne transmite posibilitati neasteptate de solutionare. Multe materiale care au fost in mod original dezvoltate pentru scopuri tehnologice, au caracteristici specifice vizuale sau tactile in completarea calitatilor functionale, care le fac interesante si pentru aplicatiile de design de asemenea.

Designul si arhitectura joaca un rol special, de mediatori intre inovatiile tehnologice si ambientul locuintelor. Interesul mutual in dezvoltarea noilor materiale, pe de o parte, si utilizarea creativa si inteligenta a acestora, pe de alta parte, este evident in conditiile actuale. Ceea ce a lipsit mult timp a fost un forum, unde diferitele conceptii sunt combinate la un nivel contextual si personal. Schimbul direct dintre profesionistii in studiul materialelor, designeri si arhitecti poate ajuta pentru inovatii viitoare, accesibile pentru campul de aplicatii in continua dezvoltare si pentru a plasa aceste inovatii mai puternic in atentia publica.

Art & Antique Essen


Targul international de antichitati desfasurat sub acelasi nume de "Art&Antique Fair" in trei orase diferite din Europa a ajuns la editia din orasul german Essen. Aici se intalnesc, intre 9 si 13 noiembrie, pasionatii de obiecte vechi de mare valoare.

De la bijuterii, mobilier in stilurile consacrate Art nouveau si Art Deco pana la artefacte provenite din Asia ori Africa. Colectii de mobilier, ceasuri, icoane religioase, covoare, carti, picturi, sculpturi, argintarie, sticlarie, portelanuri si decoratiuni - exista de toate pentru toti cei pasionati de istorie si cultura.

Desigur preturile sunt pe masura, dar expozitia este un prilej extraordinar de a cunoaste piata antichitatilor. Ce se cere si ce se ofera acum in Europa. O zona interesanta a expozitiei este cea rezervata restauratorilor de artefacte. Ei vin sa se prezinte in fata celor interesati sa-si reconditioneze mobila valoroasa ori obiectele vechi veritabile degradate.
×