x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Schimbăm foaia!

Schimbăm foaia!

de Adrian Parvu    |    14 Aug 2008   •   00:00

Ne pregătim de cîteva schimbări, zicem noi binevenite, în conţinutul suplimentului Jurnalul casei mele. Ele vor veni treptat, ca nişte surprize plăcute pe care vi le pregătim pentru această toamnă.



Ne pregătim de cîteva schimbări, zicem noi binevenite, în conţinutul suplimentului Jurnalul casei mele. Ele vor veni treptat, ca nişte surprize plăcute pe care vi le pregătim pentru această toamnă. Cea dintîi apare chiar în acest număr, în care publicăm pentru prima dată o amenajare de gră­di­nă, la paginile de proiect. Vor mai veni şi proiecte de amenajări interioare, completate de informaţii concrete privind piaţa românească şi cea europeană, care ne e mai aproape… Nu vă spun mai mult de atît, lăsîn­du-vă bucuria de a descoperi, pe mă­su­ra apariţiei noilor noastre propu­neri şi orientări în materie de arhitectură, ambient, dotări şi, în general, tot ceea ce priveşte felul nostru de a locui.

Aştept şi acum, aşa cum am făcut-o întotdeuna, reacţia citiorilor noştri, implicarea directă în realizarea suplimentului pe care îl primesc în fiecare joi a săptămînii o dată cu Jurnalul Naţional.

Aşteptăm, eu şi colaboratorii mei, şi implicarea mai concretă a specialiştilor, de la care aşteptăm colaborări mai consistente, cuvenitele cri­tici sau indispensabile sugestii. Cea dintîi dorinţă a noastră este să fim de un real folos celor care ne urmăresc, să le propunem soluţii acceptabile, să le oferim idei interesante, să le trezim interesul, nu în ultimul rînd să le putem răspunde la orice întrebare legată de acest domeniu. Ştim că sîntem pe un teren fertil şi pe un drum ascendent, dar vrem să ridicăm standardul de aşteptare al prietenilor care ne citesc şi să putem răspunde acestui standard în cel mai profesionist mod cu putinţă.  

×
Subiecte în articol: editorial