x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Structura clasica si finisaje moderne

Structura clasica si finisaje moderne

de Georgiana Teodorescu    |    26 Ian 2006   •   00:00
Structura clasica si finisaje moderne
Constructia prezentata este organizata pe doua niveluri care cumuleaza toate functiunile specifice unei locuinte moderne. Parterul este spatiul in care atentia proprietarului s-a focalizat asupra esteticului, obtinandu-se astfel combinatia echilibrata intre necesarul optim locuirii si tendintele noi, moderne, a caror amprente evidente personalizeaza intregul ambient.

Parterul cuprinde livingul, o sufragerie si o bucatarie ce relationeaza cursiv cu celelalte spatii, departajarea fiind realizata prin finisaje si dispunerea mobilierului specific. Etajul cumuleaza exclusiv functiunile nocturne, cu doua dormitoare spatioase, fiecare avand acces la o baie proprie.

Ca dimensiuni, din suprafata de 600 mp a terenului avut in proprietate, casa ocupa 90 mp, restul fiind utilizat pentru accese, garaj si terasele elegante care imprejmuiesc imobilul, precum si o gradina frumos amenajata.

DETALII TEHNICE

La nivelul structurii, fundatiile sunt din beton armat, grinzi si zidarie de caramida.

Pentru exterior s-au folosit ca finisaje vopsea lavabila plastificata, o nuanta neutra care sa evidentieze volumetria si sa contrasteze cu lemnul baituit brun inchis si cu acoperisul.

Balustradele balcoanelor sunt din fier forjat. In randul finisajelor interioare, vopseaua lavabila in tonuri calde contribuie la obtinerea unui ambient intim, plin de caldura.

Pardoselile la parter sunt din gresie ceramica, scara placata cu lemn, dormitoarele cu parchet stratificat, iar balcoanele cu placi de travertin. Aleile sunt placate cu dale ceramice.

PRET
40.000 euro
la rosu, recomandat de arhitect

Proiect realizat de arhitect Eugen Visan
tel. 0723.027.642
×