x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa TOP 3 modele de căzi freestanding pe care merită să le cumperi în 2023

TOP 3 modele de căzi freestanding pe care merită să le cumperi în 2023

06 Apr 2023   •   11:37
TOP 3 modele de căzi freestanding pe care merită să le cumperi în 2023

Chiar și în mediul online, vei găsi zeci de modele de căzi freestanding. Diversitatea este de partea ta, având acces - la distanță de un click - la orice tip de obiect sanitar de pe piață. Deși ai la îndemână atât de multe opțiuni, însă, e posibil să îți fie greu să alegi modelul adecvat nevoilor tale.

În întâmpinarea ta venim cu TOP 3 cele mai căutate tipuri de căzi, care îi mulțumesc și pe cei mai exigenți clienți. Toate modelele de căzi freestanding pe care ți le prezentăm sunt de calitate superioară și se pot achiziționa din anumite magazine specializate.

 

  1.       Cadă Baie Freestanding, model 1500 Elegant, realizată 100% din acril

Această cadă se potrivește perfect în baia ta, dacă îți dorești o amenajare ultra-modernă, inspirată din revistele de amenajări interioare. Datorită modului în care arată, devine piesa de rezistență a oricărei băi și îți permite să îți creezi propria oază de relaxare la tine acasă. Suprafața acestei căzi este perfect netedă, iar acrilul din care este concepută nu permite acumularea petelor pe termen lung.

Te poți bucura de aspectul ei estetic impecabil și mai mult de 30 de ani, conform producătorilor, iar performanța acestei cazi te va mulțumi pe deplin. Un alt avantaj al acestui model este confortul termic pe care îl asigură: căldura apei se va menține mult mai ușor datorită suprafeței căzii. Merită să ai acest model pe lista ta!

 

  1.     Cadă Baie Freestanding, model Tender Curve, de culoare neagră

Modelul Tender Curve este o sursă de inspirație în sine. De culoare neagră, această cadă e piesa perfectă, atât pentru o amenajare retro-vinage, cât și pentru un decor ultra-modern. Se pliază perfect pentru orice tip de spațiu și are un farmec estetic pe care greu îl poate emana orice alt obiect sanitar dintr-o baie. Cada nu se decolorează în timp, fiind realizată din acril de cea mai bună calitate. Dimensiunile sale sunt optime: 1800 x 800 x 720 mm, iar picioarele reglabile se regăsesc pe lista de avantaje ale acestui model. Cada vine la pachet cu certificat de calitate Intertek și cu garanție pe o perioadă extinsă, de 60 de luni. Grosimea acrilului este de 5 mm, ceea ce permite menținerea căldurii apei și un plus de confort. Este o cadă wow!

 

  1.      Cada de Baie Freestanding, model Linea Wall 1700, cu baterie inclusă

Principalul avantaj al acestei căzi este că vine la pachet cu bateria. Nu vei avea nevoie, separat, de o baterie freestanding, ceea ce te ajută să economisești. Dar mai este un alt aspect care te va convinge să cumperi această cadă: forma. Este un model non-confomist, care se adaptează perfect într-un decor cu linii drepte. Cada deține certificarea CUPC, un alt beneficiu de care merită să ții cont. Și din punct de vedere funcțional există avantaje: picioarele reglabile, funcția de preaplin, bateria de tip monocomandă cu cartuș ceramic. Ai toate motivele să achiziționezi chiar acum această cadă și să te bucuri de garanția de 60 de luni.  

 Lux-sanitary.ro oferă 60 de luni garanție la toate modelele de căzi freestanding

Nu mai puțin de 60 de luni de garanție ai la toate modelele de căzi freestanding vândute de Lux-sanitary.ro, unul dintre cele mai de încredere magazine online. Calitatea este garantată, fără doar și poate! Aici găsești și o oglinda baie Lux-Sanitary de cea mai bună calitate, care să completeze perfect o baie modernă.

 

 

×