x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Transformă-ți livingul într-unul futurist cu aceste elemente

Transformă-ți livingul într-unul futurist cu aceste elemente

05 Sep 2022   •   12:25
Transformă-ți livingul într-unul futurist cu aceste elemente

Vedem cu toții schimbările care se produc în viața noastră și rapiditatea cu care se întâmplă. Cu toate că unele lucruri par a fi dintr-o lume fantastică, deja extrem de multe persoane se bucură de anumite beneficii a lucrurilor futuriste. De la gadget-uri inteligente, la mobilă inteligentă sau design-uri impresionant de practice și de aspectuoase, toate fac parte dintr-un viitor ce se alcătuiește ușor ușor.

            Este ok să vrei să rămâi în urmă, în acele lucruri care te fac să te simți confortabil, dar cu toate acestea pierzi distracția și beneficiile pe care le poți avea prin intermediul acestei direcții.

            Dacă te simți atras de tot ce ține de viitor, de tot ceea ce viitorul îți oferă, este timpul să te folosești de aceste lucruri inclusiv în amenajarea casei tale. Se pleacă de la premisa utilității aici dar și a unui design impresionant. Metodele vechi, sunt lăsate în spate și te poți bucura acum de multidimensionalitate și de utilizări multiple ale unor elemente de mobilier și nu numai.

 

            Cum obții un design futurist al sufrageriei tale?

            Un aspect futurist este în primul rând, unul pretențios ce îmbină mai multe elemente, de la culori, la forme și texturi.

           

            Culori neutre și multifuncționalitate

În viitor elementele nu mai sunt la fel colorate ca în trecut și nu te mai duc cu gândul la country style, din contră. Aici totul devine monocrom sau neutru. Bineînțeles că accentele de culoare există în continuare și acestea vor duce acel sentiment de noutate ce te va impresiona și atrage, și care, îți oferă inclusiv un sentiment de confort, cu totu diferit.

            Evident că nu trebuie să faci ca design-ul sufrageriei tale să arate ca în Star Trek însă, elementele pe care le vei folosi, tind spre a fi de acolo.

Așa cum am spus, se merge mult pe utilitate, deci va trebui să aduci în sufragria ta multe piese de mobilier care să te ajute să câștigi timp. Unul dintre lucrurile de care te poți folosi în acest sens este  să te folosești de huse canapele pe care le poți schimba ori de câte ori vrei, îți protejează canapeaua, se mulează perfect pe formele ei și nu mai pierzi timp a încerca să îndepărtezi petele.

Același lucru este valabil în cazul anumitor corpuri de mobilier, care vin să te susțină cu  o multifuncționalitate incredibilă, într-un singur element.

 

Introducerea sticlei

Sticla este un elemente tot mai utilizat în desgin-ul futurist, tocmai pentru că îți oferă senzația de extravaganță dar și spațialitate. În viitor, lucrurile par să fie supradimensionate și nu mai vorbim despre înghesuială ci despre senzația de mult aer, spațiu.

Așadar, alege să te folosești de sticlă sau de elemente care reflectă lumina, ceea ce te duce cu gândul la infinitate dar și la calm, în același timp.

 

Gadget-uri noi

Viitorul va veni cu multe gadgeturi pe care mulți oameni încă le văd ca fiind nefolositoare. Totuși, felul în care lucrurile se întâmplă, ne conduc într-acolo și la un moment dat le vom folosi cu toții. Așadar, începe să introduci în sufrageria ta, unul sau 2 gadget-uri inteligente, lumini sau sunete inteligente, draperii sau corpuri de mobilier inteligente.

 

Piese de mobilier îndrăznețe

Anumite piese de mobilier cu un design futurist vor face switch-ul lejer între acele elemente vechi cu un aspect plictisitor. Imaginează-ți o masă uimitoare, cu forme și texturi ale viitorului sau un bar plin de stil cu foarte multă personalitate.

 

 

 

 

 

 

×