CAFE MACHIATTO
|
Ingrediente: o cana cu lapte si o treime de pahar cu espresso proaspat preparat, zahar dupa gust.
Preparare: Intr-o craticioara se fierbe laptele la foc mic, iar dupa ce a fiert se toarna in blender si se amesteca bine pana cand devine spuma. Apoi o parte din spuma se toarna intr-o ceasca, adaugandu-se espresso-ul cald. Deasupra, puteti adauga un pic din spuma de lapte ramasa in blender. Puneti zahar dupa dorinta. Caffe Machiatto este o bautura aromata care se serveste calda, in orice moment al zilei, in special dimineata. Nu este recomandata a se consuma, dupa ora 16:00.
|
Citește pe Antena3.ro
CAFE MOCHA
|
Ingrediente: 1,5 linguri cu cacao, un sfert de pahar cu zahar, un sfert de pahar cu apa, trei pahare cu cafea proaspat preparata, un sfert de pahar cu frisca, vanilina dupa gust.
Preparare: Intr-o craticioara, cacaua se amesteca bine cu zaharul, apoi se adauga apa. Acest amestec se pune la fiert la foc potrivit. Se fierbe timp de trei minute, astfel mirosul de cacao devine mai puternic. Dupa trei minute, amestecul de cacao, zahar si apa se toarna in cesti mari. Se adauga cafeaua, frisca si vanilina si se amesteca bine. Se serveste fierbinte. Poate insoti de minune un desert sau poate fi o bautura energizanta de dimineata.
|
AROMA DE PORTO
| |
|