Un gustos bors de vara cu bostanei, dupa reteta lui Radu Anton Roman. Sa aflam cum se prepara, dar si ce vorbe `de dragoste` i-a dedicat `uriasul` (si la propriu, si la figurat) gastronom roman:
`Zeama asta e ca o dragosteala de vara, la tara, cu o mandra mititica si frumusica, mai prin grau, mai pe rau, noaptea tarziu tare, dimineata pana-n soare, totul e sa nu dureze, ca sa nu lezeze si sa cauzeze.` - nu-i asa ca-i frumos spus? Si cum `se pune de vara` (si luna vinului pelin e la jumatate de-acum) e cazul sa ne improspatam caietul de retete cu inca una, de sezon!
Bors de bostanei (Reteta lui Radu Anton Roman)
Ingrediente
5-6 bostanei
1 ceapa
1 pahar de smantana
1 ou
1 legatura de marar
3-4 rosii
sare
1 l bors
MOD PREPARARE
...................
Afla mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI