x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Borș de chitici (rețeta lui Radu Anton Roman)

Borș de chitici (rețeta lui Radu Anton Roman)

05 Ian 2017   •   01:56
Borș de chitici (rețeta lui Radu Anton Roman)

În Moldova, pe Siret și pe Prut, țăranii fac acest borș vesel cu o mână de plevușcă ca pretext.


Iata o alta varianta, sau ce zice sa facem M. Lupescu - Cand chiticii sunt ferti, se scurge borsul de-o parte iar chiticii se pun intr-o oala si se mai prajesc putin si apoi, rasturnandu-se intr-o strachina, se lasa de se racesc, caci fierbinti nu-s buni si bine de mancat - ceea ce ma face sa cred si sa observ ca domnul invatator ori a fost prin Delta si i-a invatat tipicul - dintai pestele s-apoi zama - ori asta-i meremetul la tot estul de Carpati.

Ingrediente

- 1 ceapa
- 1 patrunjel
- 1 morcov
- 1 telina
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- sare, piper

..................

Află mai departe detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

×