x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Brânzoaice de Brăia (rețeta lui Radu Anton Roman)

Brânzoaice de Brăia (rețeta lui Radu Anton Roman)

04 Mai 2017   •   09:26
Brânzoaice de Brăia (rețeta lui Radu Anton Roman)

„Brânzoaicele de Brăila sunt o magnifică gustare între două țuici sau o intrare grandioasă între o țuică și o ciorbă.” - zice Radu Anton Roman, mare fan al acestora. Si cum il stii cat de gurmand era, nu poti sa nu poftesti la ele! Noroc ca Radu ne-a lasat si reteta, s-o pregatim ori de cate ori ne e dor de-o branzoaica de Braila (cu branza de la oile ce pasc in Balta Brailei!).

Ingrediente

Aluat:
1 kg faina
3 oua
500 g unt
250 g cas dulce
100 g cascaval
250 ml lapte
250 g telemea de Braila (din cea cu piper in ea)

Glazura:

2 oua
200 g cascaval ras
200 ml smantana (daca va place)

Mod de preparare brânzoaice de Brăila (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Seara:

Se framanta toate cat de bine si se lasa sa respire o noapte la rece

Dimineata:

.................................................

Afla mai departe toat detaliie acestei delicioase RETETE ROMANESTI

×