x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

27 Ian 2006   •   00:00

27 ianuarie 2006

FRUCTE. Germanii vor avea parte de doua zile pline de prospetime. In perioada 2-4 februarie, la Berlin va avea loc Festivalul "Fruit Logistica", unde isi vor da intalnire cei mai mari producatori de fructe din lume. Vizitatorii vor avea ocazia sa vada toata gama de ustensile necesare pomiculturii, de la cresterea fructelor pana la vanzarea lor. Nu vor lipsi fructele si legumele proaspete si nici cele conservate, care vor face deliciul publicului nespecializat. Cunoscatorii vor fi invitati de organizatori la seminarii pe intreg parcursul evenimentului.

INOVATIE. Trei oameni de afaceri din Suedia au lansat o noua marca de bere - berea destinata exclusiv homosexualilor. Potrivit site-ului Ananova, Michael Hutmacher, in varsta de 32 de ani, a venit cu ideea si impreuna cu doi prieteni de-ai sai a infiintat compania Lemonhead, pentru a produce si comercializa produsul. "Vorbeam cu partenerul meu de afaceri, care este homosexual, despre cum am putea revigora piata produselor pentru homosexuali si am venit cu ideea unei bauturi alcoolice pentru aceasta categorie. La inceput, ni s-a parut o idee nebuna, dar acum produsul este pregatit sa apara pe piata", a declarat Hutmacher. De asemenea, Michael Hutmacher a precizat ca noua bautura se va numi "Berea-Homo" si ca, in pofida numelui sau provocator, nu este neaparat destinata doar homosexualilor, ci si persoanelor heterosexuale. "Berea noastra este o incercare de a-i ajuta pe oameni sa se simta mai relaxati fata de sexualitatea lor", a adaugat suedezul.

DULCE. Iubitorii de ciocolata vor avea posibilitatea sa se delecteze cu cele mai alese sortimente la "Festivalul Iubitorilor de Ciocolata". Acest lucru se va intampla daca se vor afla peste ocean, in statul Virginia, in perioada 4-5 februarie. Evenimentul este dedicat tuturor, fara nici o exceptie. Pentru copii sunt organizate o serie de evenimente in centrul carora se va afla ciocolata. Cei care sunt artisti in modelarea ciocolatei vor avea ocazia sa incante juriul concursului de gen.

Grupaj realizat de Cristina Andreea Catana

×
Subiecte în articol: gastronomie