x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

08 Dec 2005   •   00:00
DEGUSTARE. Restaurantul La Villeta din orasul canadian Burnaby a organizat miercuri, 7 decembrie, incepand cu ora 19:00, o degustare de vinuri romanesti, relateaza Romanian Global News. Au fost prezenti toti cei interesati de oferta de vinuri din podgoriile romanesti. Pentru o mai buna promovare a vinurilor, intrarea si degustarea au fost gratuite, informeaza Centrul Comunitar Romanesc din British Columbia. Ispita a fost cu atat mai mare cu cat la degustare au fost aduse cinci sortimente de vinuri romanesti. La sfarsit, toata lumea a fost impresionata de calitatea lor.

VIN FIERT. Ieri, 7 decembrie, copiii si parintii au avut ocazia sa se bucure alaturi de prietenii Muzeului National de Arta de venirea Sarbatorilor de iarna. In curtea muzeului au fost aprinse luminitele de pe bradul de Craciun si s-a servit vin fiert. Pentru copii, organizatorii au pregatit ciocolata calda si prajituri, anunta un comunicat de presa emis de Muzeul National de Arta.

RIDICHI. Ziua de 23 decembrie este una deosebita pentru mexicani. Ei sarbatoresc ridichile intr-un festival care are loc in fiecare an in Oaxaca, numit "Noaptea Ridichilor". Cu aceasta ocazie, participantii sculpteaza diverse figurine in ridichi uriase, pe care apoi le mananca asezonate cu diverse condimente specifice zonei. Evenimentul celebreaza "ziua mortilor".

×
Subiecte în articol: gastronomie