x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

24 Oct 2005   •   00:00
FESTIVALUL CARNATILOR. Romanii din Giula, judetul Arad, au sarbatorit in perioada 20-23 octombrie "Festivalul Carnatilor", anunta site-ul www.rgnpress.ro. Festinul culinar a inceput joi la ora 10:00 prin traditionalul taiat al porcului. In cadrul evenimentului a avut loc si Concursul National de Tineret si Arta Culinara care a cuprins o competitie de amenajare a mesei si una de preparare a carnatilor. Evenimentul a fost "condimentat" cu muzica populara, tombole, dansuri si spectacole ale Teatrului de Papusi. Iar cel mai vandut produs gastronomic au fost carnatii, asa cum era si de asteptat.

TRAIASCA BEREA. Sambata, 29 octombrie, romanii din provincia canadiana British Columbia vor sarbatori cea mai populara bautura din lume - berea - in cadrul festivalului Octoberfest, anunta agentia de presa a romanilor de pretutindeni Romanian Global News. Evenimentul este organizat de credinciosii bisericii "Sfantul Nicolae" din Surrey, Canada.

PATRU ELEMENTE. Vin, bere si bucate traditionale vor fi prezentate in Adelaide, in sudul Australiei, in perioada 21-30 octombrie. Evenimentul este organizat o data la doi ani si are drept scop descoperirea tinerelor talente in ale gastronomiei. Tema festivalului din acest an o reprezinta cele patru elemente: pamantul, aerul, focul si apa.

Grupaj realizat de Veronica Guzun

×
Subiecte în articol: gastronomie