x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

10 Oct 2005   •   00:00
LATINO. Sute de bucatari din America de Sus, America Centrala si cea de Nord vor lua parte in perioada 9-10 octombrie, in Los Angeles, la Festivalul Bucatelor Latine "Expo-Comida-Latina". Cei mai mari chefi ai bucatariei hispanice isi vor impartasi secretele publicului, care va putea lua parte la demonstratiile lor, fara sa plateasca bilete de intrare.

HOLSTEN A ADUS ATMOSFERA GERMANA IN INIMA BUCURESTIULUI. In perioada 5-9 octombrie, in Piata Revolutiei din Capitala s-a desfasurat prima editie a Festivalului German Fest, organizat de marca de bere germana Holsten, unul din cele mai importante branduri de bere germana. Prima editie a German Fest a avut peste 12.000 de vizitatori care au consumat, timp de cinci zile, mai mult de 50.000 de pahare cu bere Holsten. Atmosfera specifica a burgurilor, mancarea traditionala, muzica specifica si berea au indemnat la petrecere si voie buna. Holsten este singura bere germana produsa in Capitala.

ITALIENESC. Londonezii vor sarbatori mancarea italieneasca. "Italian Gusto Festival 2005" se va derula in perioada 14-16 octombrie, iar participantii au fost selectati cu foarte mare grija, astfel incat vizitatorii sa aiba parte de adevarate spectacole culinare. Nu numai mancarurile sunt la mare cinste, dar si vinurile italienesti care au mare cautare printre englezi.

×
Subiecte în articol: gastronomie