x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

07 Oct 2005   •   00:00
BAZAR. Romanii din Seattle, Statele Unite ale Americii, au luat parte in week-end-ul trecut la Festivalul-Bazar Rusesc-Romanesc care s-a desfasurat la Biserica Rusa "Sf. Spiridon" din localitate, anunta site-ul rgnpress.ro. Comitetul de Doamne al bisericii romanesti si Consiliul Parohial au pus in vanzare mititei, sarmale si dulciuri traditionale romanesti. Participarea romaneasca a fost data si de programul artistic prezentat de grupul "Ghiocelul".

BERE. In perioada 6-8 octombrie 2005, la Malmo, Suedia, va avea loc October Fest. Cand au organizat acest festival al berii, suedezii s-au inspirat de la nemti, de aceea, pe langa bautura din hamei, vizitatorii vor avea ocazia sa guste din preparatele traditionale germane.

SARBATOAREA LUI BACHUS. Zilele de 8-9 octombrie sunt zile de sarbatoare in Chisinau. In capitala Republicii Moldova, in aceasta perioada va avea loc Festivalul vinului. Dedicat Zilei Nationale a Vinului, evenimentul are menirea de a renaste si a spori cultura viticulturii si vinaritului. Agentia Romanian Global News anunta ca din programul acestei editii fac parte defilarea alaiului vinificatorilor, viticultorilor si laureatilor Marelui Premiu la editiile din anii 2002-2004, un spectacol folcloric si decernarea premiilor invingatorilor concursului "Polobocul de Aur".

Grupaj realizat de Veronica Guzun

×
Subiecte în articol: gastronomie