x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Josh Hartnett, spitalizat de urgenţă la Los Angeles

Josh Hartnett, spitalizat de urgenţă la Los Angeles

31 Mar 2009   •   00:00
Josh Hartnett, spitalizat de urgenţă la Los Angeles

Actorul american Josh Hartnett a fost internat de urgenţă într-un spital din Los Angeles, în cursul dimineţii de luni, după ce s-a plâns de dureri abdominale puternice, informează accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Josh Hartnett a fost internat în jurul orei locale 1.45 a.m., "din cauza unor probleme gastrointestinale de care s-a plâns încă de când juca la Londra, în piesa de teatru «Rain Man»", a declarat purtătorul de cuvânt al actorului american. "El se află în continuare sub observaţia medicilor, dar se simte mai bine şi se odihneşte", a adăugat purtătorul de cuvânt al lui Josh Hartnett.

Serviciul de pompieri al oraşului Los Angeles a confirmat pentru Access Hollywood că a primit un apel telefonic, luni, în jurul orei locale 12:53, de la Chateau Marmont Hotel din West Hollywood, de la o persoană care se plângea de dureri abdominale, dar nu a putut să indice identitatea persoanei transportate la spital. Potrivit revistei Variety, filmările la cea mai recentă peliculă în care joacă Josh Hartnett, "Queen Of The South", în care îi are ca parteneri pe Eva Mendes şi Ben Kingsley, au fost întrerupte săptămâna trecută, când regizorul peliculei, Jonathan Jakubowicz, a declarat că a fost ameninţat cu moartea de un cartel al drogurilor mexican. Josh Hartnett, în vârstă de 31 de ani, a mai jucat în ultimii ani în filmul "Sin City", de Robert Rodriguez, Frank Miller şi Quentin Tarantino, în "Dulcele sărut al Daliei", de Brian de Palma, şi în "30 Days of Night", de David Slade. De asemenea, Josh Hartnett a jucat rolul unui ţigan nomad în lungmetrajul "Bunraku", în regia şi după scenariul lui Guy Moshe, care s-a filmat în România, la Studiourile MediaPro. Distribuţia filmului completată de Demi Moore şi Woody Harrelson.

×
Subiecte în articol: vedete hartnett josh josh hartnett