x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Lili Sandu A lăsat America pentru cluburile din România

Lili Sandu A lăsat America pentru cluburile din România

de Adriana Vaduva    |    09 Iul 2010   •   00:00
Lili Sandu A lăsat America pentru cluburile din România

Lili Sandu revine pe micile ecrane într-un nou sezon al emisiunii "Euforia Midnight Sun Tour", de la Euforia TV. Din 12 iulie, Lili vă va arăta cele mai în vogă cluburi şi cele mai cool petreceri din România.

●  Ai lipsit mult timp din peisajul show-biz-ului româ­nesc. Ce-ai făcut în această perioadă atât în plan personal, cât şi profesional?
● Mi s-a îndepli­nit un vis la care ţineam foarte mult... Am fost într-o minunată vacanţă prelungită în America, unde mi-am revăzut vechi prieteni dragi, am descoperit multe lucruri interesante, iar acum sunt din nou pregătită pentru experienţa "Euforia Midnight Sun Tour".

● A fost o perioadă în care erai aproape în fiecare zi pe prima pagină a tabloidelor. Acum aproape că nu se mai ştie nimic despre tine. Cum e mai bine?

● Normal că este mult mai bine ca viaţa personală să rămână într-adevăr personală.

● S-au scris despre tine vrute şi nevrute. Ce te-a deranjat cel mai tare din toate câte s-au spus?

● Nu mai contează acum, sunt genul de om care încearcă să ierte şi să uite tocmai pentru a putea să îmi umplu viaţa doar cu lucruri frumoase.

● Parafrazând o reclamă de la începutul anilor '90 «bărbatul de 30 de ani, frumos deştept şi cu bani. Dar cu dragostea cum stai?», putem spune despre tine că eşti femeia frumoasă de 30 de ani, cu bani. Dar cu dragostea, cum stai?

● Foarte tare reclama! Sunt înconjurată de foartă multă dra­goste... crede-mă! Mai mult nu voi spune acum!

● Pe plan muzical mai pregăteşti ceva?
● Am mai multe propuneri de proiecte, dar în această vară mă concentrez pe proiectul de la Euforia TV, iar din toamnă voi vedea, vă ţin la curent.

● Spune-ne câte ceva despre emisiune. Ce aduce nou, ce se petrece în acest sezon? Prin ce cluburi mergi/ai mers? Ce cluburi te-au impresionat?

● «Euforia Midnight Sun Tour» este o experienţă unică şi mă simt no­rocoasă că am avut ocazia să o trăiesc, pentru prima oară, anul trecut. Călătoria în lumea Midnight Sun porneşte din Laponia, o dată cu cele 73 de nopţi albe, când Soa­rele nu apune şi am început fil­mările o dată cu evenimentul «Glo­bal Midnight Sun». Am fost onorată să primesc din nou invitaţia de a fi gazda emisiunii şi în acest an, deoarece pentru mine MS a devenit un proiect în care m-am implicat sufleteşte şi am o echipă extraordinară cu care colaborez foarte bine. Am început deja filmările pentru acest sezon, v-am pregătit multe surprize şi vă invit să intraţi şi voi în povestea Midnight Sun din data de 12 iulie la Euforia TV.1

×
Subiecte în articol: vedete