x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Plăcintă cu urdă și mărar (rețeta lui Radu Anton Roman)

Plăcintă cu urdă și mărar (rețeta lui Radu Anton Roman)

29 Mai 2017   •   20:30
Plăcintă cu urdă și mărar (rețeta lui Radu Anton Roman)

Dacă te-ai hotărât să faci o plăcintă, trebuie neapărat să alegi rețeta lui Radu Anton Roman, cu umplutură de urdă și mărar, un aperitiv care te va surprinde cu siguranță într-un mod plăcut.

Definind oportunismul, urda si mararul trec oricand, instantaneu, fara vreo umbra de indoiala sau de ezitare stanjenita, din inceputul neastamparat, flamand si grabit al mesei la clipele de desfatare si implinire de la sfarsit (si invers).

Află Ce legătură este între NAPOLEON BONAPARTE și RETETA MITITEILOR ROMÂNEȘTI? Ce datorează românii lui Napoleon?

Ce lipsa de caracter, sa poti deveni, fulgerator, fraged aperitiv sau, din contra, suculent si (ohoho, cat de !) subtil desert, in schimbul unor (era sa scriu amarate) jalnice bucatele de zahar.

Ingrediente:

urda, destula, o strachina mare
faina, cata urda, ba chiar ceva mai multa
marar, 3-5 legaturi, sa fie
zahar puneti sau nu puneti (daca puneti, va trebuie 1 pahar plin si inca ceva zahar pudra
1 ulcica cu lapte
2 linguri de drojdie de bere
6 oua 1 cescuta de ulei
2-3 prafuri de sare
(mofturi orasenesti: zahar vanilinat, scortisoara)

MOD PREPARARE:

....................................................

Afla aici toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

×