Ingrediente: 500 g ficat de pui, 250 g bacon, o crenguţă de rozmarin, o lingură de unt, o linguriţă de usturoiu granulat, sare, piper
Mod de preparare:
Se spală foarte bine ficăţeii şi se taie în două. Se topeşte untul la foc mig în tigaie, se adaugă rozmarinul şi se prăjesc ficăţeii până se rumenesc bine. Se ia o felie de bacon, se pune la un capăt o jumătate de ficat de pui şi se adaugă sare şi piper. Se rulează cu atenţie, iar la final se introduc scobitorile. Se procedează la fel cu toţi ficăţeii, apoi se pun într-o tavă şi se bagă la cuptorul încins pentru 20-25 de minute. Se pot servi ca aperitiv sau ca fel principal cu o garnitură.
Încearcă şi REŢETA ZILEI: Vinete pane cu sos
Pulpă de miel la cuptor cu fasole verde și sufleu de conopidă
REŢETA ZILEI: Frigărui de pui turceşti