Ingrediente: 250g tăiţei, 350g brânză de vaci, 3 ouă, 100g stafide, 200g zahăr, 100g smântână, coaja de la o portocală, coaja de la o lămâie, o esenţă de vanilie şi una de rom
Mod de preparare: tăiţeii se fierb conform indicaţiilor de pe pachet şi se clătesc cu apă rece. Peste stafide se pune esenţa de rom şi puţină apă caldă. Se bat ouăle cu zahărul, care se amestecă până se topeşte. Se adaugă coaja de lămâie, de portocală, esenţa de vanilie şi se amestecă. Se pune brânza, smântâna şi se mixează până se omogenizează. La final se adaugă stafidele, care au fost scurse. Se unge tava cu unt, se pun tăiţeii, crema şi se amestecă. Se lasă la copt 35 de minute la 180 de grade.
Citeşte şi Soleanca (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Cele mai bune rețete cu iaurt
REŢETA ZILEI: Pacheţele cu ciuperci şi pui
Citește pe Antena3.ro