Ingrediente: 4 clătite sărate mari, 2 ciuperci Champignon mari, 120g piept pui, ulei, 2 cepe mari, 1/2 ardei gras roşu, 100g muguri de bambus, 100g muguri de soia, o lingură sos de soia, 1/2 lingură de zahăr, sare, piper negru
Mod de preparare: se curăţă şi se feliază ciupercile, apoi se taie cubuleţe puiul, ardeiul, ceapa se toacă, iar mugurii de bambus se taie fâşii lungi şi subţiri. Se călesc ciupercile, apoi se adaugă pieptul de pui, mugurii de bambus, de soia, sarea, piperul, sosul de soia, zahărul şi se amestecă bine. Se iau clătitele şi se pune umplutura, apoi se prăjesc în tigaie. Se scot pe nişte şerveţele de hârtie pentru a elimina surplusul de ulei.
Încearcă şi Reţetă de toamnă: vinete umplute cu carne sau
Burgeri de pui în stil italian